Webinar bijwonen

Online lezing over Nederlandse insecten, tropische kleuren en vormen

Online lezing over Nederlandse insecten, tropische kleuren en vormen

Waar

Utrecht

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 7,50
  • Ledenprijs€ 5,25

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Online lezing over Nederlandse insecten, tropische kleuren en vormen

Robin Kraaij is een echte natuurliefhebber en heeft zich toegelegd op insecten. In deze leuke humorvolle lezing neemt Robin Kraaij je mee in de wereld van deze kleine juweeltjes van de Nederlandse natuur. Welke prachtige dieren komen hier voor en waarom zijn deze dieren zo fel gekleurd? Waarom hebben sommige dieren een rare vorm of gek gedrag? Op deze vragen krijg je vanavond het antwoord! Laat je verbazen door de tropische kleuren en vormen van onze Nederlandse insecten en krijg tips om deze prachtige dieren ook zelf te vinden in de Nederlandse natuur!

Hoe reserveer je een plekje?

Boek een ticket voor deze interessante online lezing op dinsdagavond 8 februari om 19.30 uur. De kosten voor deze lezing zijn € 5,- voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden.

Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven e-mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Online bijeenkomst
logo