20% korting op entréeprijs bij de Tuinen van Appeltern

Inspiratie opdoen voor je tuin tijdens een heerlijk ontspannen dagje uit? Wandel door de 200 voorbeeldtuinen, beleef de natuur en het insectenleven op het speciale Ontdekkingseiland. Op vertoon van je ledenpas en deze bon. Info: appeltern.nl
Korting is geldig van 18 maart t/m 25 november 2018.

Bezoek de Tuinen van Appeltern met korting

Inspiratie opdoen voor je tuin tijdens een heerlijk ontspannen dagje uit? Kom naar De Tuinen van Appeltern, het grootste tuininspiratiepark van Europa! Hier vind je meer dan 200 voorbeeldtuinen met de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied.

Geen dag is hier hetzelfde..

steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast. Een leuke tip is om tijdens je wandeling gebruik te maken van de Fluistertour. Hiermee beluister en ontvang je achtergrondinformatie over de verschillende ontwerpen en toegepaste materialen en deze informatie kun je later thuis nog rustig nalezen! Voor tuinvragen staat er ieder weekend een Dutch Quality Gardens hovenier voor u klaar deze te beantwoorden.

Daarnaast is er altijd wat te doen en te beleven in De Tuinen van Appeltern! Bezoek bijvoorbeeld de Wilde Weelde Wereld, een natuurvriendelijke en duurzame buurttuin of speel een potje Kick&Golf, een combinatie tussen voet- en midgetgolf. Kom plantenshoppen bij onze tuinmarkt en laat de kids heerlijk ravotten op het grote Natuurlijk Spelen- en Ontdekkenterrein.

Tijd voor een pauze?

Geniet van een high-tea of een picknick, of kies één van de vers belegde broodjes of een frisse salade, het is maar net waar je zin in hebt. Dit is buiten heerlijk vertoeven op één van de terrassen of pleinen, maar ook restaurants bieden hier mogelijkheden binnen voor.

Tenslotte biedt het park vele workshops en activiteiten en staat er iedere maand een ander thema centraal. Bekijk het complete programma en overige informatie op www.appeltern.nl.

De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2 A, 6629 AD Appeltern

Voorwaarden:

  • Korting is geldig op volwaardige betaling van de op dat moment geldende reguliere entreeprijs van €12,50 of €14,00.
  • Geldig t/m 25 november 2018
  • Niet geldig i.c.m. andere (groeps)kortingen/aanbiedingen.
  • Niet geldig tijdens Mystery Gardens in Lights en Halloween Griezeltochten.
  • Max. 4 personen per bon.
  • Op vertoon van je ledenpas van Natuurmonumenten en de bon uit Puur Natuur