Korting op toegang Wonderfeel

Wonderfeel is een driedaags buitenfestival met klassieke muziek en wordt georganiseerd in samenwerking met Natuurmonumenten. Hartje zomer zorgt het voor een unieke beleving midden in de natuur van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen.

Op 20, 21 en 22 juli 2018 kun je genieten van meer dan 350 musici, aangevuld met dichters en dansers, samen goed voor ruim 130 optredens. Leden van Natuurmonumenten krijgen korting op een dagkaart en 3-dagenkaart.

Wonderfeel is een festival voor alle leeftijden. Op landgoed Schaep & Burgh liggen de zeven overdekte Wonderfeelpodia een miniwandeling van elkaar verspreid. Met de rijke diversiteit aan optredens daagt het festival de bezoekers uit klassieke muziek in de volle breedte te ontdekken. Daarnaast zijn er muziekdocu’s, verhalen, natuurwandelingen en kinderactiviteiten. Voor eten en drinken kun je terecht bij meer dan twintig foodtrucks en het festivalrestaurant. Door middel van verschillende routes leidt het festival je van podium naar podium in een muzikale reis in jouw favoriete genre. Maar natuurlijk ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt en wandel je zelf naar de prachtige locaties voor mooie muziek.Voor kinderen zijn er verschillende activiteiten op het gebied van natuur en muziek.

Koop hier je ticket >

Voordeel voor leden van Natuurmonumenten

  • Koop je dagkaart of 3-dagenkaart nu en ontvang € 6 of € 10 korting (max. 5 kaarten).
  • Dagkaart voor leden van Natuurmonumenten:   € 60 (normale prijs € 66)
  • 3-dagenkaart voor leden van Natuurmonumenten: € 132 (normale prijs € 142)
  • Ga voor het kopen van toegangskaarten en overige voorwaarden naar: https://www.wonderfeel.nl/tickets/
  • Elk verkocht festivalticket draagt bij aan het behoud van de natuur en cultuurhistorie van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen van Natuurmonumenten. Het festivalterrein, Schaep en Burgh, is onderdeel van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen.