Word bedrijfssupporter

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland, inclusief het culturele erfgoed en maken ons sterk voor meer natuur. Niet alleen in de gebieden die wij beheren, maar ook daarbuiten. Uw bedrijf kan ons daarbij helpen. Midden en Klein bedrijven (MKB tot 250 werknemers) en ZZP’ers met een groen hart kunnen Bedrijfssupporter worden. Uw financiële steun is onmisbaar. Word daarom nu Bedrijfssupporter en maak het verschil voor de Natuur.

Nieuwe natuur

Bedrijfssupporter BRONS

Voor uw jaarlijkse bijdrage van € 299,- ontvangt u éénmalig een mooi routeboek voor op de leestafel en 4 keer per jaar ons magazine ‘Puur Natuur’.

Bedrijfssupporter ZILVER

Voor uw jaarlijkse bijdrage van € 499,- ontvangt u aantrekkelijke kortingen op bedrijfsuitjes in de natuur, raamstickers en het pakket Brons.

Bedrijfssupporter GOUD

Voor uw jaarlijkse bijdrage van € 999,- bent u zichtbaar als ‘Bedrijfssupporter van Natuurmonumenten’ op onze site. U ontvangt tevens ons (digitale) logo en het pakket Zilver.

Eenmalig doneren

Wilt u zich tijdelijk aan onze doelstellingen verbinden? Dan kunt u kiezen voor een eenmalige bijdrage. Ook daarmee ondersteunt u de natuur in Nederland.

Bedrijfssupporter van Natuurmonumenten

Met de bijdragen die wij ontvangen van onze Bedrijfssupporters kunnen we meer doen voor de natuur en het culturele erfgoed dat wij beheren. Uw financiële bijdrage helpt ons om bijvoorbeeld om Bloemrijke Weides, Weidevogels te onderhouden en beschermen. Met jaarlijkse Nationale campagnes brengen we de verschillende aandachtsgebieden onder de aandacht.

 

Bedrijfssupporter BRONS

Voordelen voor u:

  • Als u kiest voor het BRONS-pakket ontvangt u eenmalig het boek ‘Beleef de natuur in 80 verrassende tochten’ en ieder seizoen Puur Natuur. Dit magazine staat boordevol natuurweetjes, ideeën voor uitjes in de natuur en verhalen over ons werk.

Uw bijdrage aan de natuur: € 299,- exclusief BTW per jaar.

Ja, ik word bedrijfssupporter BRONS

Edelhert

Bedrijfssupporter ZILVER

Voordelen voor u:

  • Als u kiest voor het ZILVER-pakket ontvangt u eenmalig het boek ‘Beleef de natuur in 80 verrassende tochten’ en ieder seizoen het magazine ‘Puur Natuur’.
  • U krijgt als bedrijf op verschillende activiteiten en excursies korting. Bij aankoop ontvangt u het 2e kaartje gratis tot een maximum korting van € 60,00 (zie algemene voorwaarden). Deze zijn geschikt als bedrijfsuitje of als cadeau aan relaties. Zie voor ons aanbod: www.natuurmonumenten.nl/activiteiten.
  • U ontvangt twee raamstickers ‘Bedrijfssupporter Natuurmonumenten 2019’.

Uw bijdrage aan de natuur: € 499,- exclusief BTW per jaar.

Ja, ik word bedrijfssupporter ZILVER

Zilvermaan

Bedrijfssupporter GOUD

Voordelen voor u:

  • Als u kiest voor het GOUD-pakket ontvangt u eenmalig het boek ‘Beleef de natuur in 80 verrassende tochten’ en ieder seizoen het magazine ‘Puur Natuur’.
  • U krijgt als bedrijf op verschillende activiteiten en excursies korting. Bij aankoop ontvangt u het 2e kaartje gratis tot een maximum korting van € 120,00 (zie algemene voorwaarden).Deze zijn geschikt als bedrijfsuitje of als cadeau aan relaties. Zie voor ons aanbod: www.natuurmonumenten.nl/activiteiten.
  • Uw bedrijf krijgt een eervolle vermelding op de website van Natuurmonumenten.
  • U ontvangt – naast twee raamstickers – het digitale logo van ‘Bedrijfssupporter Natuurmonumenten 2019’. Deze kunt u gebruiken voor uw eigen website en voor interne communicatie.

Uw bijdrage aan de natuur: € 999,- exclusief BTW per jaar

Ja, ik word bedrijfssupporter GOUD

Goudvinkje
logo