Algemene voorwaarden bedrijfssupporters

Bekijk hier de voorwaarden van het Bedrijfssupporterschap.

Bloemen Althaea

Wat is een Bedrijfssupporter?

Natuurmonumenten werkt samen met mensen en bedrijven aan een natuurlijk Nederland voor huidige en toekomstige generaties. Samen verrijken we ons land met bestaande en nieuwe natuurgebieden. Eigenzinnig, gedreven, maar met oog voor de steeds veranderende omgeving, realiseren we onze droom van een land waarin natuur de basis van het leven is.

Voor wie is een Bedrijfssupporterschap?

Midden en Klein bedrijven (MKB tot 250 werknemers en een jaaromzet van hoogstens 40 miljoen euro) en ZZP’ers met een groen hart kunnen Bedrijfssupporter worden.

Wat krijg ik van Natuurmonumenten als Bedrijfssupporter?

Er zijn 3 verschillende pakketten om Bedrijfssupporter te worden.

 • Eenmalig Welkomst geschenk ‘Beleef de natuur in 80 verrassende tochten’
 • Jaarlijks 4 x ‘Puur Magazine’
 • Financiële bijdrage € 299,  exclusief BTW (inclusief 21% BTW is € 361,79)

Bedrijfssupporter Zilver

 • Eenmalig Welkomst geschenk ‘Beleef de natuur in 80 verrassende tochten’
 • Jaarlijks 4 x ‘Puur Magazine’
 • Jaarlijks twee raamstickers ; Bedrijfssupporter Natuurmonumenten
 • Jaarlijks korting op activiteiten en excursies tot een maximale waarde van € 60, euro (zie onderstaande algemene voorwaarden kortingscode)
 • Financiële bijdrage € 499,  exclusief BTW (inclusief 21% BTW is € 603,79)

Bedrijfssupporter Goud

 • Eenmalig Welkomst geschenk ‘Beleef de natuur in 80 verrassende tochten’
 • Jaarlijks 4 x ‘Puur Magazine’
 • Jaarlijks twee raamstickers ; Bedrijfssupporter Natuurmonumenten
 • Jaarlijks korting op activiteiten en excursies tot een maximale waarde van € 120, euro (zie onderstaande algemene voorwaarden kortingscode)
 • Jaarlijks Digitale logo Bedrijfssupporter voor interne communicatie
 • Financiële bijdrage € 999,  exclusief BTW (€ 1208,79)

Actievoorwaarden voor de Digitale kortingscode voor het pakket Zilver en Goud

 • De kortingscode Bedrijfssupporter Zilver heeft een waarde van € 60,- en kan voor maximaal 6 personen gebruikt worden.
 • De kortingscode Bedrijfssupporter Goud heeft een waarde van € 120,- en kan voor maximaal 2 x 6 personen gebruikt worden.
 • U kunt de waarde van deze kortingscode niet inwisselen tegen geld.
 • De kortingscode is eenmalig te gebruiken.
 • De kortingscode is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen/acties.
 • Bij het boeken van een excursie of activiteit met een waarde van minder dan de genoemde waarde, vervalt het resterende bedrag en wordt geen geld teruggegeven.
 • Bij het boeken van een excursie of activiteit met een waarde hoger dan de waarde van de kortingscode, betaalt u het verschil bij.
 • Deze actiecode is geldig tot en met 31 december 2019.

Betaling

Met uw aanmelding als Bedrijfssupporter geef U als organisatie toestemming aan Natuurmonumenten om tot wederopzegging doorlopende-incasso-opdrachten naar je bank te sturen om het overeengekomen Bedrijfssupporterschap van uw rekening af te schrijven ten behoeve van Natuurmonumenten. U heeft 14 dagen bedenktijd na deze aanmelding. Als U het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank.

Incassant ID: NL10ZZZ405167300000
Incassant gegevens: Vereniging Natuurmonumenten, Noordereinde 60, 1243 JJ 's Graveland, Nederland

Gebruik van communicatiemiddelen

Afhankelijk van het door uw aangeschafte pakket ontvangt u communicatiemiddelen. Het digitale logo (Bedrijfssupporter Goud) kunt u plaatsen op uw website en gebruiken voor interne communicatie. Andere communicatie-uitingen en/of middelen mogen pas na schriftelijke toestemming van Natuurmonumenten worden ingezet. Wanneer u uw Bedrijfssupporterschap opzegt, bent u niet meer gerechtigd de ontvangen communicatiemiddelen in te zetten.

Website natuurmonumenten

Bij Bedrijfssupporter ‘Goud’ geeft toestemming om uw bedrijfsnaam te vermelden op de website van Natuurmonumenten. Mocht u dit niet willen, kunt u dit aangeven per mail [email protected]

Upgraden Bedrijfssupporter

Het is mogelijk uw pakket als Bedrijfssupporter eenmalig per jaar te upgraden.  U kunt uw  Brons pakket omzetten naar een Zilver of Goud pakket. Het Zilver pakket is om te zetten naar een Goud pakket. Stuur hiervoor een mail naar [email protected]

Opzeggen Bedrijfssupporter

Wanneer u uw Bedrijfssupporterschap opzegt, wordt de jaarlijkse incasso-opdracht stopgezet. U bent Bedrijfssupporter tot wederopzegging. De looptijd van uw supporterschap is een jaar met een stilzwijgende verlenging van een jaar. Bij het tussentijds opzeggen van het supporterschap vindt er geen restitutie plaats. De opzegtermijn is twee maanden. 

U kunt opzeggen door een e-mailbericht te sturen naar [email protected]  U ontvangt van Natuurmonumenten een e-mail ter bevestiging van uw opzegging.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG)

Natuurmonumenten verwerkt persoonsgegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG). Lees het privacy statement van Natuurmonumenten op www.natuurmonumenten.nl/uw-privacy. We kunnen deze gegevens gebruiken om u te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als u deze informatie niet wilt ontvangen of vragen hebt kunt u ons dit laten weten via [email protected]

Bekijk het privacy statement op www.natuurmonumenten.nl/uw-privacy.

Disclaimer

Natuurmonumenten is een beweging van mensen met hart voor de natuur. Bescherming van de natuur in Nederland staat voorop. Partners en Bedrijfssupporters van Natuurmonumenten scharen zich achter dit doel. Natuurmonumenten behoudt zich het recht voor een partner / Bedrijfssupporter te weigeren als deze dit doel niet onderschrijft. Op het moment dat de activiteiten van de Bedrijfssupporter in strijd zijn met het doel van Natuurmonumenten, heeft Natuurmonumenten ten allen tijde het recht zonder opgave van redenen een aanvraag voor Bedrijfssupporterschap te weigeren of een Bedrijfssupporterschap te verbreken tijdens de duur van het contract.

Wijziging van voorwaarden

De tekst van deze voorwaarden kan, zonder voorafgaande aankondiging, door de vereniging te allen tijde worden gewijzigd. Wijzigingen treden in werking vanaf het moment ze op deze website zijn gepubliceerd.

logo