Mogelijkheden voor bedrijven

Word partner

Als u partner wordt van Natuurmonumenten kiest u voor een intensieve en duurzame samenwerking. Met een partnerschap toont u uw betrokkenheid bij de Nederlandse natuur in de breedste zin van het woord.

Hoe gaan we te werk?

Samen formuleren we gezamenlijke doelen die aansluiten op de doelstellingen van uw bedrijf en die van Natuurmonumenten. Deze doelen kunnen liggen op het vlak van imagoversterking, het verhogen van de naamsbekendheid, het aanboren van nieuwe doelgroepen, gezamenlijke marketingactiviteiten en/of het betrekken van uw werknemers.

Communicatie rondom partnerschap

Aansprekende communicatie over het partnerschap, de gezamenlijke activiteiten en de prachtige resultaten van de samenwerking is in een goede partnerschap onmisbaar. Wij kunnen daarvoor enkele media inzetten met een enorm bereik en waardering: Puur Natuur, de website, online nieuwsbrieven en sociale media.

Voordelen als partner

Partnerschap biedt belangrijke voordelen op onder andere het vlak van imagoversterking, naamsbekendheid en het kunnen onderstrepen van uw MBO-beleid. Als partner kunt u ook gebruik maken van onze speciale faciliteiten voor bedrijven, zoals vergaderen op prachtige natuurlocaties of memorabele bedrijfsuitjes.

Wat maakt een partnerschap succesvol

Natuurmonumenten werkt graag samen met bedrijven die:

  • affiniteit hebben met natuur, leefomgeving en/of duurzaamheid, en dit in hun corporate waarden hebben geïntegreerd
  • actief communiceren met hun stakeholders
  • producten en diensten aanbieden die passen bij natuur of bij de bescherming van de natuur
  • bedrijven met een duidelijke zichtbaarheid in de Nederlandse samenleving – dit kan zowel B2C als B2B zijn.

Als onderdeel van het partnerschap leveren onze partners een substantiële financiële bijdrage aan het behoud van de Nederlandse natuur.

 

Meer weten?

Als u meer wilt weten over een partnerschap met Natuurmonumenten, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met één van onze accountmanagers. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via e-mail bedrijven [at] natuurmonumenten [dot] nl en telefoon, nummer 035 - 655 92 84.

word nu lid