Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Ekoplaza en Natuurmonumenten

Als biologische supermarkt is Ekoplaza is betrokken bij de natuur en een gezonde leefstijl. Dat sluit naadloos aan bij de doelen van Natuurmonumenten. Daarom werken we samen met Ekoplaza, onder andere als partner van de Midzomernachtloop van Natuurmonumenten.

Biologische producten bij Ekoplaza

Voordeel voor alles dat leeft

Net als Natuurmonumenten zet Ekoplaza zich in voor een gezonde leefomgeving. Dat heeft voordeel niet alleen voor jou, maar ook voor je kinderen en daar weer de kinderen van. Voor de bodem waar we van eten, de dieren die daar wonen en de mensen die er op werken. Voor het water dat we drinken en de lucht die we ademen.

Korting bij de Midzomernachtloop

Omdat Ekoplaza erg betrokken is bij de natuur en de leefomgeving, is Ekoplaza partner van de Midzomernachtloop. De Midzomernachtloop is een jaarlijks terugkerend evenement van Natuurmonumenten met wandel- en vaartochten in de kortste nacht van het jaar.
Meer over de Midzomernachtloop

Gezond winkelen bij Ekoplaza

Ekoplaza biedt het grootste assortiment biologische levensmiddelen, duurzame non-food en natuurlijke drogisterij. Enkel de meest hoogwaardige, veilige en betrouwbare voeding. De beste service en inspiratie om iedereen te ondersteunen in een gezonde leefstijl. In een van onze 75 winkels of online via ekoplaza.nl

Ekoplaza
logo