Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Fujifilm en Natuurmonumenten

De vestiging van Fujifilm in Tilburg staat op een steenworp afstand van landgoed Huis ter Heide (NB). De fabrikant van fotopapier en offsetplaten en ontwikkelaar van membranen steunt Natuurmonumenten bij het versterken van de natuur.

Partner Fujifilm

Heide en vennen

Aan de zuidkant van landgoed Huis ter Heide heeft Natuurmonumenten een groot heide- en vennengebied hersteld. Een klus van vele jaren. Fujifilm heeft dit grote project financieel gesteund. Zo konden we dankzij het bedrijf een vlonderbrug aanleggen en een uitkijkpunt opknappen. Dat we er nu schapen kunnen laten grazen is ook mogelijk gemaakt door Fujifilm. Samen met de Schotse hooglanders vreten de schapen gras en jonge boompjes weg, waardoor de heide open en vitaal blijft.

Voorloper

Behalve in Tilburg heeft Fujifilm vestigingen in Japan en de VS. Het bedrijf is voorloper op het gebied van milieu- en veiligheidssystemen en maakt zijn productieproces steeds duurzamer.

Het logo van partner Fujifilm
logo