Ga direct naar inhoud
groepsboeking waterloopbos

Boek een groepsexcursie in het Waterloopbos

Voor vrienden, familie of collega's een unieke wandeling organiseren? Boek een groepsexcursie in het Waterloopbos. Decennialang onderzochten ingenieurs van het Waterloopkundig Laboratorium in dit polderbos allerlei waterloopkundige vraagstukken, zoals de Deltawerken. Ga met een ervaren gids op pad en laat je verrassen door de bijzondere geschiedenis van het Waterloopbos in de Noordoostpolder.

Over de wandeling

De boswachter neemt je graag mee door het Rijksmonument Waterloopbos. Inmiddels wordt er al tientallen jaren niet meer getest in het bos en zijn de schaalmodellen van grote waterwerken op veel plekken overwoekerd door de natuur. Dieren zoals de ijsvogel, juffers en libellen voelen zich er met al het stromende water prima thuis.

Reken op een wandeling van zo'n twee uur. Helaas is deze excursie niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Kosten

Onderstaande tarieven gelden voor de boeking van één gids per 15 personen.

  • Familie- of vriendenwandeling: 140 euro per gids, leden betalen 98 euro.
  • Bedrijfswandeling: 250 euro per gids. 

Tarieven op aanvraag: voor organisaties die zich primair inzetten voor een goed doel of volledig gerund worden door vrijwilligers.

Aanvraag

Graag ontvangen we jouw aanvraag zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk 4 weken voor de gewenste datum. Of de excursie definitief geboekt kan worden,  hangt af van de beschikbaarheid van onze gidsen.

Heb je interesse? Vul het aanvraagformulier aan de rechterzijde van deze pagina in. Wij nemen jouw verzoek in behandeling, kijken naar de beschikbaarheid van de excursieleiders en sturen jou daarna een bevestiging. Graag tot ziens in het Waterloopbos!

Contactgegevens

Rijksmonument Waterloopbos

Voorsterweg 34, 8316 PT Marknesse (FL)

0527-252570

E-mail: [email protected]

Tip

Sluit de wandeling gezellig af met een hapje en een drankje bij Paviljoen Het Proeflab//.

Reguliere excursie

Bekijk het aanbod in de agenda.