Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Ontdek de natuur met kleine kinderen

Heerlijk die zomer! Kijk die bloemen eens bloeien, en wat ruiken ze lekker. En zie ik daar nou een torretje lopen? Snel er achteraan! Ga samen naar buiten en ontdek de zomer. Op deze pagina vind je leuke activiteiten die je met kleine kinderen kan doen in de natuur.

Speelplekken voor kleine kinderen

Kom voelen, proeven, ruiken, spelen, klimmen en klauteren op één van onze speelplekken in de natuur. We hebben de locaties die geschikt zijn voor 0-3 jaar voor je op een rijtje gezet. Bij de meeste locaties is ook horeca aanwezig.

Bekijk het overzicht

Samen op pad

Zien jullie die bloemen langs het pad? En hoeveel steentjes hebben jullie al verzameld? We hebben de leukste routes voor kleine kinderen voor jullie op een rijtje gezet.

Bekijk de routes

Dagje uit

In en om onze bezoekerscentra valt van alles te beleven voor kleine kinderen. Lekker spelen bij de waterpomp of binnen bijzondere natuurvondsten bekijken. En vergeet niet ondertussen een lekker kopje koffie en glaasje appelsap te drinken!

Bezoekercentrum bij jou in de buurt

Is jouw kind al OERRR?

Voor € 1,25 per maand krijg je elk seizoen kaarten van OERRR. Hiermee start jullie avontuur in de natuur. Je kind krijgt een geboorteboom, die je zelf mag planten. En bergen tips en inspiratie. Laat je kind opgroeien met OERRR!

Meld je aanLees meer

Zelf spelen

speeltips voor de allerkleinsten gevonden
logo