Kom op voor meer natuur!

De natuur heeft jou nodig

Met jouw hulp gaan we direct hard aan de slag om nieuwe routes en paden aan te leggen én de natuur te onderhouden. Zo werken we samen aan een natuurlijker Nederland. Met meer ruimte voor planten, bomen en dieren. Als dank ontvang je het boek 'Beleef de natuur met 80 verrassende tochten' en elk seizoen ons magazine.

Steun het werk van Natuurmonumenten

Als lid kun je ons werk al vanaf € 2,50 per maand steunen. Veel mensen geven vijf euro.

Ja, ik geef maandelijks
×
Maandelijks bedrag (voorstel) *
Rekeningnummer (IBAN)

 
Wat zijn je gegevens?

Aanhef *
Adres
Je ontvangt een bevestigingsmail.
Bijvoorbeeld 0123456789.
Lid worden kan vanaf 16 jaar en ouder.
Voorwaarden *
Ik ontvang graag de nieuwsbrief


Met het verzenden van dit formulier word je lid van Natuurmonumenten en geef je toestemming aan Natuurmonumenten om tot wederopzegging doorlopende-incasso-opdrachten naar je bank te sturen om het overeengekomen lidmaatschapsbedrag (ten minste de minimum contributiebijdrage - nu: € 2,50 per maand of € 27,50 per jaar) van je rekening af te schrijven ten behoeve van Natuurmonumenten. Je hebt 14 dagen bedenktijd na deze aanmelding. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Incassant ID: NL10ZZZ405167300000
Incassant gegevens: Vereniging Natuurmonumenten, Noordereinde 60, 1243 JJ 's Graveland, Nederland

Natuurmonumenten verwerkt je gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG), om uitvoering te geven aan jouw lidmaatschap en je te informeren over Natuurmonumenten. Lees het privacy statement van Natuurmonumenten op www.natuurmonumenten.nl/uw-privacy.