Ga direct naar inhoud

Geef een bedrijfsdonatie

Groot of klein, elk bedrag is welkom! Zonder dat je ergens aan vast zit. Met jouw donatie kunnen wij de prachtige natuur, de routes en de leefomgeving van de planten en dieren in Nederland nog beter beschermen, onderhouden en behouden voor de toekomst.

Edelhert op bospad

Steun de natuur

Wat fijn dat je namens jouw bedrijf de natuur in Nederland wilt steunen met een donatie! Elk bedrag is welkom. Zo kunnen we samen de prachtige rijkdom aan dier- en plantensoorten in Nederland beschermen.

Ja, ik help mee

Liever zelf overmaken?

Dat kan ook, via giro 9933, t.n.v. Natuurmonumenten te Amersfoort, onder vermelding van ‘bedrijfsdonatie’ en de naam van je bedrijf (via deze betaalwijze is het voor ons niet mogelijk een bevestiging van de donatie naar je toe te sturen).

Meer natuur

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 110.000 hectare natuur in Nederland. We maken ons sterk voor de natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland. Niet alleen in de gebieden die wij beheren, maar ook daarbuiten. Op een manier die past bij het Nederland van nu. Natuurmonumenten wil samen met natuurliefhebbers, vrijwilligers, maatschappelijke organisaties en bedrijven nieuwe natuur scheppen, goed beheren en  duurzaam beschermen.

Ja, ik help mee en steun de natuur in Nederland!