Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Jaarverslagen

Samen met mensen die van natuur houden maken we Nederland weer mooi. We beschermen en herstellen natuur, landschap en cultuurhistorie.

Uil

Met een grote campagne zijn we er in geslaagd om onze unieke kustlandschappen te behouden, is het eerste eiland van de Marker Wadden aangelegd en krijgen we bij Den Bosch weer bloemenzeeën te zien op voormalige landbouwgrond.

Die mooie resultaten voor de natuur zijn mogelijk dankzij de steun van ruim 719.000 leden en donateurs. We verwelkomden honderden nieuwe vrijwilligers en hebben 445.000 Facebook-fans. 

Natuur leeft. Dat bleek ook tijdens de actie Bescherm de Kust, toen in korte tijd 108.000 mensen een petitie ondertekenden om bebouwing op strand en duinen een halt toe te roepen. Samen opkomen voor de natuur. Dat is waar we ons voor inzetten. 

Want natuur laat je leven.

Bekijk het jaarverslag 2018 hier (pdf)

Jaarverslagen afgelopen jaren

logo