Ga direct naar inhoud

Jouw bedrijf samen met Natuurmonumenten

Natuurmonumenten werkt aan een natuurlijk Nederland voor huidige en toekomstige generaties. Samen verrijken we ons land met bestaande en nieuwe natuurgebieden.
We werken graag samen met bedrijven met een groen hart. Met jouw bedrijf kunnen we de natuur nog beter beschermen en beheren. Een samenwerking kan zijn op basis van een eenmalige donatie, Bedrijfssupporterschap of als Partner.

Doneer aan de natuur

Wil je namens je bedrijf de natuur in Nederland steunen met een donatie? Groot of klein, elk bedrag is welkom. Zo kunnen we samen de prachtige rijkdom aan dier- en plantensoorten in Nederland beschermen.

Strategisch partnerschap

Met onze strategische partners werken we intensief en duurzaam samen aan het versterken van de natuur. Het uitgangspunt daarbij is dat zowel jouw bedrijf als Natuurmonumenten daar baat bij hebben. We geven bijvoorbeeld advies over natuur of groene thema’s. Of we ontwikkelen samen waardevolle content. Zo is het partnerschap voor iedereen zichtbaar en versterken we elkaars merk.

Onze partners en supporters

Natuurmonumenten werkt al samen met verschillende zakelijke partners en supporters. Samen met hen maken we mensen bewust van de waarde van natuur, beschermen we de natuur en ontwikkelen we nieuwe natuur. Deze bedrijven hebben hart voor de Nederlandse natuur en dragen dat uit in hun kernwaarden. We zijn er trots op met ze samen te werken.

De Nationale Postcode Loterij

De vele deelnemers aan de Postcode Loterij zamelen sinds 1990 geld in voor Natuurmonumenten. Deze duurzame samenwerking levert een cruciale bijdrage aan de mooiste stukken natuur van Nederland.

Vergaderen in de natuur

Zoek je een originele locatie voor een presentatie, vergadering of brainstorm? Op verschillende locaties van Natuurmonumenten kun je vergaderen in de natuur.