Natuurmonumenten

Samenwerken met Natuurmonumenten

Bij Natuurmonumenten werken we graag samen met bedrijven. Met bedrijfsgiften kunnen we de natuur nog beter beschermen en beheren. Soms ontstaat er een langdurig partnerschap waarbij we elkaar versterken.

Zakelijk steunen

Mede dankzij giften van bedrijven zorgt Natuurmonumenten voor de Nederlandse natuur. U bent al bedrijfssupporter met een gift vanaf 250 euro per jaar. Zakelijke donateurs ontvangen een digitaal certificaat voor op de website, het boek Beleef de Natuur en viermaal per jaar het tijdschrift Puur Natuur.

Doneer direct

Strategisch partnerschap

Met onze strategische partners werken we intensief en duurzaam samen aan het versterken van de natuur. Het uitgangspunt daarbij is dat zowel uw bedrijf als Natuurmonumenten daar baat bij hebben. We geven bijvoorbeeld advies over natuur of groene thema’s. Of we ontwikkelen samen waardevolle content. Zo is het partnerschap voor iedereen zichtbaar en versterken we elkaars merk.

Lees verder

Vergaderen in de natuur

Zoekt u een originele locatie voor een presentatie, vergadering of brainstorm? Op verschillende locaties van Natuurmonumenten kunt u vergaderen in de natuur.

Ontdek onze vergaderlocaties

Onze partners en supporters

Natuurmonumenten werkt al samen met verschillende zakelijke partners en supporters. Samen met hen maken we mensen bewust van de waarde van natuur, beschermen we de natuur en ontwikkelen we nieuwe natuur. Deze bedrijven hebben hart voor de Nederlandse natuur en dragen dat uit in hun kernwaarden. We zijn er trots op met ze samen te werken.

Ontmoet onze partners

De Nationale Postcodeloterij

De vele deelnemers aan de Postcode Loterij zamelen sinds 1990 geld in voor Natuurmonumenten. Deze duurzame samenwerking levert een cruciale bijdrage aan de mooiste stukken natuur van Nederland.

Lees meer

Wat anderen zeggen...

ING en OERRR

"ING wil graag nog meer kinderen de natuur laten ontdekken. Daarom zijn we sinds 2015 trotse hoofdsponsor van OERRR, het jeugdprogramma van Natuurmonumenten. Dit programma, met meer dan 200.000 jonge leden, laat kinderen zélf de natuur ontdekken. Samen met OERRR willen we dat nog leuker en makkelijker maken."