Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

OERRR kinderactiviteiten in de zomer
 

Kinderen

Wat wil je doen?

Waar

  Ontdek de natuur, ontdek OERRR

  Er kriebelt iets aan m’n voet. Wie wappert er door mijn haar? Hee, waar is het huisje van die slak? Die sloot… erover springen? Kan ik vuur maken met deze steen? Deze stok neem ik mee naar huis! Ga mee op een onvergetelijk avontuur in de natuur. Waar je ook bent, buiten is OERRR.

  Uitgelicht

  Op avontuur in OERRR!

  OERRR maakt van iedereen een natuurbeschermer. Voor 1,25 euro per maand ontvang je een welkomstcadeau en sturen we elk seizoen kaarten met superleuke ideeën voor doe-dingen in de natuur. Je gaat buiten op avontuur en leert ondertussen hoe jij de natuur kunt helpen. Samen zorgen we voor de natuur in Nederland.

  Meld je aanLees meer

  Agenda

  Zeilpunteren in De Wieden
  do 22 aug
  Varen

  Zeilpunteren in De Wieden

  Ga mee zeilpunteren en geniet van unieke natuur en vaarcultuur in De Wieden.

  OERRR Vaarexpeditie
  do 22 aug
  Op pad met kinderen

  OERRR Vaarexpeditie in De Wieden

  De OERRR Vaarexpeditie is een vaartocht voor stoere kinderen en hun ouders. Ontdek De Wieden vanaf het water!

  OERRR waterbeestjes vangen Dwingelderveld
  vr 23 aug
  Op pad met kinderen

  OERRR waterbeestjes vangen Dwingelderveld

  Kom kijken wat er allemaal leeft in het ven bij het bezoekerscentrum

  ING trotse hoofdsponsor van OERRR

  ING staat achter OERRR: kinderen de natuur zelf laten beleven. Zodat zij de ervaringen later kunnen gebruiken. ING is daarom de hoofdsponsor van OERRR.

  Lees meer

  Landal en OERRR

  Samen met OERRR creëert Landal GreenParks natuurbeschermers van de toekomst. Een speurtocht door de natuur of samen een insectenhotel bouwen, op de parken van Landal valt er van alles te beleven als kind.

  Lees meer
  logo