Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Help mee

Nalaten aan Natuurmonumenten

Wilt u blijvend iets voor de Nederlandse natuur betekenen? Niet alleen tijdens uw leven, maar ook als u er niet meer bent? Dan kunt u ervoor kiezen om een gift aan Natuurmonumenten op te nemen in uw testament. Zo kunnen wij de natuur blijven beschermen. Op deze manier kunnen volgende generaties hun eigen herinneringen aan de natuur maken.

Laat na aan Natuurmonumenten

Waarom nalaten?

Steun het Nederlandse landschap door te schenken aan Natuurmonumenten. Een schenking is een prachtige manier om de natuur in Nederland te beschermen en te verzorgen. Zo kunnen ook volgende generaties genieten van onze natuur.

Meer over nalaten

De Nalatenschap

Lijane Zeeman liet in overleg met haar zus Margo en ouders haar bezittingen na aan Natuurmonumenten. Deze winter staat het leven van Lijane Zeeman centraal in de eerste aflevering van De Nalatenschap. De herhaling van het programma is te zien op 6 januari om 11.00 uur bij SBS6.

Lees het verhaal

Hoe werkt nalaten?

Wilt u iets nalaten aan Natuurmonumenten? Dat kan door een gift op te nemen in uw testament. In de vorm van een erfstelling of legaat. Op deze manier bewaren we samen de natuur voor de toekomst.

Meer over erfstellingen en legaten

Erfenisdossier

Wilt u er zeker van zijn dat u ons steunt als u er niet meer bent? Uw naasten moeten dan weten waar zij uw wensen kunnen vinden. Deze wensen staan in uw erfenisdossier. U bekijkt en wijzigt dit op elk moment.

Meer over het erfenisdossier

Heeft u nog vragen?

Wilt u ook graag blijvend iets voor de natuur betekenen? Maar heeft u nog vragen over hoe nalaten precies werkt? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Neem contact op
logo