Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Help mee

Nalaten aan Natuurmonumenten

Wilt u blijvend iets voor de Nederlandse natuur betekenen? Niet alleen tijdens uw leven, maar ook als u er niet meer bent? Dan kunt u ervoor kiezen om een gift aan Natuurmonumenten op te nemen in uw testament. Zo kunnen wij de natuur blijven beschermen. Op deze manier kunnen volgende generaties hun eigen herinneringen aan de natuur maken.

Laat na aan Natuurmonumenten

Waarom nalaten?

Steun het Nederlandse landschap door te schenken aan Natuurmonumenten. Een schenking is een prachtige manier om de natuur in Nederland te beschermen en te verzorgen. Zo kunnen ook volgende generaties genieten van onze natuur.

Meer over nalaten

Hoe werkt nalaten?

Wilt u iets nalaten aan Natuurmonumenten? Dat kan door een gift op te nemen in uw testament. In de vorm van een erfstelling of legaat. Op deze manier bewaren we samen de natuur voor de toekomst.

Meer over erfstellingen en legaten

Wilt u persoonlijk contact?

Heeft u vragen over hoe nalaten precies werkt? Neem dan contact met op met onze adviseur bijzondere giften, Ellen van Gerven:
T: 06-83232269
M: [email protected]

E-mail
logo