Ga direct naar inhoud
Help mee

Laat na aan Natuurmonumenten

Een bos vlak bij uw woonplaats, het strand op een van de Waddeneilanden of een wandelpad langs de uiterwaarden. Bijna iedereen heeft wel een stukje natuur dat hem na aan het hart ligt. Natuurmonumenten wil zulke plekken behouden. U kunt daar ook aan bijdragen door Natuurmonumenten op te nemen in uw testament. Hiermee beschermt u de natuur voor later. Is er een mooiere manier om uw liefde voor de natuur door te geven?

De Nalatenschap

Waarom nalaten?

Natuur is voor mensen van levensbelang. Maar de natuur in ons drukbevolkte Nederland is uiterst kwetsbaar en neemt in rap tempo af. Daarom moeten we de natuur om ons heen beschermen en versterken. Niet alleen voor nu, maar ook voor de generaties na ons.

Wilt u bijdragen aan de natuur in Nederland? Door Natuurmonumenten op te nemen in uw testament kunt u blijvend iets voor de natuur betekenen.

Vraag de brochure aanMeer over nalaten

Hoe werkt nalaten?

Wilt u iets nalaten aan Natuurmonumenten? Dat kan door een gift op te nemen in uw testament. In de vorm van een erfstelling (percentage van uw nalatenschap) of legaat (een specifiek bedrag of goed). Op deze manier bewaren we samen de natuur voor de toekomst.

In 5 stappen naar uw testament

Geven in herinnering

Wilt u de liefde voor de natuur van een overleden dierbare voortzetten? Lees hier meer over mogelijkheden hoe u dit in kunt vullen.

Meer informatie

Lydia laat na aan de natuur

“Het zaadje van de liefde voor de natuur is gezaaid toen ik jong was en is alleen maar gegroeid in de loop der jaren. De natuur is echt een groene draad in mijn leven. Dat wil ik graag doorgeven.”

Lees het verhaal

Wilt u persoonlijk contact?

Wilt u ook graag blijvend iets voor de natuur betekenen? Maar heeft u nog vragen over hoe nalaten precies werkt? Neemt u dan contact op met onze Ledenservice, telefoon (033) 479 71 12. Of mail naar [email protected]

E-mail

Nalatenschappen afwikkelen

Voor het afwikkelen van nalatenschappen en legaten kunt u contact opnemen via:

[email protected] of bel (033) 47 97 000.

Meer weten