Help mee

Nalaten aan Natuurmonumenten

Wilt u blijvend iets voor de Nederlandse natuur betekenen? Niet alleen tijdens uw leven, maar ook als u er niet meer bent? Dan kunt u ervoor kiezen om een gift aan Natuurmonumenten op te nemen in uw testament. Zo kunnen wij de natuur blijven beschermen. Op deze manier kunnen volgende generaties hun eigen herinneringen aan de natuur maken.

Waarom nalaten?

Steun het Nederlandse landschap door te schenken aan Natuurmonumenten. Een schenking is een prachtige manier om de natuur in Nederland te beschermen en te verzorgen. Zo kunnen ook volgende generaties genieten van onze natuur.

Meer over nalaten

Hoe werkt nalaten?

Wilt u iets nalaten aan Natuurmonumenten? Dat kan door een gift op te nemen in uw testament. In de vorm van een erfstelling of legaat. Op deze manier bewaren we samen de natuur voor de toekomst.

Meer over erfstellingen en legaten

Erfenisdossier

Wilt u er zeker van zijn dat u ons steunt als u er niet meer bent? Uw naasten moeten dan weten waar zij uw wensen kunnen vinden. Deze wensen staan in uw erfenisdossier. U bekijkt en wijzigt dit op elk moment.

Meer over het erfenisdossier

Heeft u nog vragen?

Wilt u ook graag blijvend iets voor de natuur betekenen? Maar heeft u nog vragen over hoe nalaten precies werkt? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Neem contact op