Partner worden van Natuurmonumenten

Natuurmonumenten is een beweging. We beschermen en ontwikkelen het Nederlandse landschap. Ons doel? Alle mensen in Nederland laten genieten van wat onze karakteristieke landschappen te bieden hebben. Een beweging ben je niet alleen. We werken samen met mensen en met bedrijven. De basis van samenwerking is altijd een bijdrage aan een project of programma. Maar bij een succesvolle samenwerking doen we meer.

Wat maakt samenwerking succesvol?

Een succesvolle samenwerking heeft voor ons vier kenmerken:

  1. Maatschappelijk verantwoord ondernemen - Samen met andere supporters vormen we de beweging Natuurmonumenten.
  2. Kennisdeling - We adviseren over de groene thema’s waar we het meest van weten.
  3. Communicatie - We laten zien dat we samenwerken en ontwikkelen samen relevante content.
  4. Publieksbereik - Samen bereiken en vergroten we de achterban van Natuurmonumenten.

1. Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vaak is Natuurmonumenten partner in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Onze partners willen met onze samenwerking laten zien dat zij de natuur en duurzaamheid net zo belangrijk vinden als wij. Dat kan op heel veel verschillende manieren.

2. Kennisdeling

Bij Natuurmonumenten weten we ontzettend veel van natuur. Over natuurbescherming, maar ook over duurzaamheid. Wilt u de biodiversiteit op één van uw locaties vergroten? Uw steentje bijdragen aan klimaatverbetering door uw daken te laten begroeien? Wilt u ouderen actief laten zijn? Wij kunnen u vanuit onze expertise ondersteunen.

3. Communicatie

Wij zijn er trots op met partners samen te werken. En zij zijn dat ook. We communiceren over onze samenwerking via onze digitale kanalen en vier keer per jaar via het magazine Puur Natuur. Maar we doen meer dan dat. Denk aan speciale natuurroutes, activiteiten die we samen organiseren of een fotoreportage over uw duurzame initiatief.

4. Publieksbereik

Al heel veel mensen hebben zich bij onze beweging aangesloten. Via onze papieren, online en social kanalen en activiteiten bereiken we al heel veel mensen. Onze natuur heeft meer nodig. Meer leden, meer donateurs. Door samen met partners ons publiek aan te spreken, kunnen we samen groeien.

Contact

Meer weten over een partnerschap met Natuurmonumenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bel ons op telefoonnummer 035 - 655 9933 of vul het contact formulier in om teruggebeld te worden.