Ga direct naar inhoud

Partner worden bij Natuurmonumenten

Natuurmonumenten is een beweging. We beschermen en ontwikkelen het Nederlandse landschap. Ons doel? Alle mensen in Nederland laten genieten van wat onze karakteristieke landschappen te bieden hebben. Een beweging ben je niet alleen. We werken samen met mensen. Maar ook met bedrijven.

Partner worden van Natuurmonumenten

De basis van een partnerschap is altijd een bijdrage aan een project of programma. Maar bij een succesvolle samenwerking doen we meer.

Waarom zoeken we partners?

We hebben 945.000 leden, donateurs en kinderen van OERRR. Daarmee zijn we een van de grootste verenigingen van het land. Toch staan ook wij continu voor de uitdaging onze achterban te versterken en mensen bewust te maken van het belang van natuurbeheer en -bescherming. Samenwerking met partners is hierin onontbeerlijk.

Natuurbescherming begint bij beleving. Pas wanneer mensen zich met de natuur verbonden voelen, willen ze de natuur helpen. Met veel partners ontwikkelen we samen een bijzondere beleving in de natuur.

Wat levert een partnerschap uw organisatie op?

Een partnerschap heet niet voor niets een partnerschap. Een goede samenwerking draagt ook altijd bij aan de doelstellingen van onze partners.

Daarbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan:

  • Versterking van imago door samen te werken met dé groene autoriteit van Nederland.
  • Zichtbaarheid en promoties onder de achterban van Natuurmonumenten.
  • Joint-promotion acties, waarbij wij een gratis product of korting op een activiteit aanbieden bij aankoop van een product van de partner.
  • Klantactivatie door het ondersteunen van activiteit en beweging in de natuur.  
  • De mooiste Nederlandse content over natuur en cultureel erfgoed.

Partner worden?

Vul het online contactformulier in met meer informatie over uw bedrijf en wij nemen contact met je op.