Ga direct naar inhoud
Help mee

Doneer aan Natuurmonumenten

Bij Natuurmonumenten maken we ons sterk voor alle natuur die nog over is en voor nieuwe natuur in Nederland. Want de natuur is goed voor ons. Het geeft ruimte om te ontspannen, spelen en geïnspireerd te raken. Wij willen deze natuur beschermen en behouden. Dit kan niet zonder jouw hulp. Jouw donatie draagt daaraan bij. Help je mee?

Kleine landschapselementen donatie PN2020-1

Doe een gift

Elke dag werken onze boswachters keihard om meer afwisseling in de natuur te realiseren. En dat is hard nodig, want ons landschap is eenzijdig geworden. Het is tijd voor meer afwisseling. Help nu mee en steun ons met een gift.

Schenken met belastingvoordeel

Natuurbescherming is een zaak van lange adem. Daarom zijn wij je dankbaar als wij voor langere tijd op jouw steun mogen rekenen. Een periodieke gift bied je bovendien belastingvoordeel.

Een gift in uw testament

U kunt blijvend iets voor de Nederlandse natuur betekenen. Ook als u er niet meer bent. Kies er bijvoorbeeld voor om een gift aan Natuurmonumenten op te nemen in uw testament. Dan genieten ook volgende generaties van de natuur.

Een speciale gelegenheid? Maak je eigen online donatiebox!

Maak eenvoudig een digitale donatiebox aan voor jouw gelegenheid. In een paar stappen staat je donatiebox online. Je kunt kiezen tussen een feest donatiebox of een in memoriam donatiebox. Doe je mee, de natuur heeft je nodig!

Wat anderen zeggen...

De natuur is van de natuur

Mevrouw Han B. over haar gift

"Met de toenemende overbevolking zijn beschermende natuurgebieden essentieel voor het behoud van de biodiversiteit. Daarom schenk ik aan het Natuurmonumenten aankoopfonds. Met de wens “aankopen en afblijven”. Dus geen wandelpaden, bankjes of toi-toi’s. Onze natuur is geen consumptieartikel."