Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Help mee

Doneer aan Natuurmonumenten

Bij Natuurmonumenten maken we ons sterk voor alle natuur die nog over is en voor nieuwe natuur in Nederland. Want de natuur is goed voor ons. Het geeft ruimte om te ontspannen, spelen en geïnspireerd te raken. Wij willen deze natuur beschermen en behouden. Dit kan niet zonder jouw hulp. Jouw donatie draagt daaraan bij. Help je mee?

Kom op voor

Doe een gift

De natuur in Nederland is in nood. Zo is maar liefst 75% van de insecten en 40% van de weidevogels al verdwenen. Deze signalen mogen we niet negeren. Samen kunnen we de neerwaartse spiraal stoppen. Help nu mee en steun ons met een gift.

Doneer nuMeer dan 500 euro doneren

Fonds op Naam

Wij willen ervoor zorgen dat alle Nederlanders kunnen blijven genieten van de natuur. Help je mee dit te bereiken? Zet een eigen Fonds op Naam op of steun een bestaand fonds. Jouw bijdrage betekent veel voor de natuur.

Lees meer

Schenken met belastingvoordeel

Natuurrijk landschap is voor ons een plek van rust, ruimte, openheid en stilte. Wij maken ons sterk voor deze natuur. Help je mee? Met een schenking kunnen we dit samen bereiken. Periodiek schenken kan belastingvoordeel opleveren.

Lees meer

Een gift in uw testament

U kunt blijvend iets voor de Nederlandse natuur betekenen. Ook als u er niet meer bent. Kies er bijvoorbeeld voor om een gift aan Natuurmonumenten op te nemen in uw testament. Dan genieten ook volgende generaties van de natuur.

Laat een gift na

Wat anderen zeggen...

De natuur is van de natuur

Mevrouw Han B. over haar gift

"Met de toenemende overbevolking zijn beschermende natuurgebieden essentieel voor het behoud van de biodiversiteit. Daarom schenk ik aan het Natuurmonumenten aankoopfonds. Met de wens “aankopen en afblijven”. Dus geen wandelpaden, bankjes of toi-toi’s. Onze natuur is geen consumptieartikel."

logo