Een grote gift aan Natuurmonumenten

Onze droom is een mooi Nederland. Met landschappen waarin natuur en erfgoed een grote rol spelen. Een land vol groene steden, duurzame landbouw en natuurrijke landschappen. Een land waar we van kunnen genieten en waar de natuur kan bloeien. Helpt u mee deze droom te verwezenlijken? Door een grote gift te doen draagt u bij aan een groene toekomst voor Nederland.

Geuldal achtergrond

Investeer in het Geuldal

Periodes van extreme droogte en wateroverlast wisselen elkaar steeds vaker af. Om deze pieken te dempen moeten we anders met water omgaan. In onze gebieden in het Geuldal houden we water langer vast en geven we de natuur meer ruimte. Lees meer over deze aanpak in de brochure.

Vraag de brochure aan

Dorothy geeft aan de natuur

‘‘Nederland is langzamerhand zo vol met meer dan 17 miljoen mensen, dat ons land bijna niet meer leefbaar is. Er blijft geen natuur meer over, terwijl we die zo hard nodig hebben. Mensen hebben zelf de verantwoordelijkheid om iets te doen.’ Dorothy heeft daarom bij Natuurmonumenten een Fonds op Naam opgericht voor het Naardermeer.

Lees het verhaal

Hoe kan ik helpen?

U overweegt een gift van € 500 of meer aan Natuurmonumenten? Daar zijn wij blij mee want de natuur kan uw steun goed gebruiken.

Bekijk de mogelijkheden

Beheerder en beweging met impact

Natuurmonumenten werkt daar waar we impact kunnen maken. We stellen ons steeds de vraag: hoe kan ons beheer het grootste verschil maken voor natuur en cultureel erfgoed.

Wat wij doen met uw gift

Contact

Wilt u eens verder praten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u denken wij na over een passende manier waarop u een bijdrage kunt leveren aan ons werk voor de natuur.

Ook beantwoorden wij graag uw vragen als u een gift aan Natuurmonumenten wilt opnemen in uw testament, u een stichting of vermogensfonds vertegenwoordigt of als u vragen heeft over periodiek schenken.

Uw contactpersoon bij Natuurmonumenten is:

Mariëtte Flipse
Relatiemanager particuliere gevers
[email protected]
06 – 83 19 37 44

E-mail

Meer weten

logo