Een grote gift aan Natuurmonumenten

Onze droom is een mooi Nederland. Met landschappen waarin natuur en erfgoed een grote rol spelen. Een land vol groene steden, duurzame landbouw en natuurrijke landschappen. Een land waar we van kunnen genieten en waar de natuur kan bloeien. Helpt u mee deze droom te verwezenlijken? Door een grote gift te doen draagt u bij aan een groene toekomst voor Nederland.

Kruidenrijk grasland Bloemkampen

Investeer in Bloemkampen

De komende jaren gaat er iets unieks gebeuren aan de kust van het Veluwemeer. Met uw hulp gaan wij in het gebied Bloemkampen weer bloemrijke gras- en hooilanden aanleggen. Een plek waar de natuur de ruimte krijgt, een thuis voor insecten. Lees meer over dit bijzondere project en vraag vrijblijvend informatie aan.

Dorothy geeft aan de natuur

‘‘Nederland is langzamerhand zo vol met meer dan 17 miljoen mensen, dat ons land bijna niet meer leefbaar is. Er blijft geen natuur meer over, terwijl we die zo hard nodig hebben. Mensen hebben zelf de verantwoordelijkheid om iets te doen.’ Dorothy heeft daarom bij Natuurmonumenten een Fonds op Naam opgericht voor het Naardermeer.

Lees het verhaal

Hoe kan ik helpen?

U overweegt een gift van € 500 of meer aan Natuurmonumenten? Daar zijn wij blij mee want de natuur kan uw steun goed gebruiken.

Bekijk de mogelijkheden

Beheerder en beweging met impact

Natuurmonumenten werkt daar waar we impact kunnen maken. We stellen ons steeds de vraag: hoe kan ons beheer het grootste verschil maken voor natuur en cultureel erfgoed.

Wat wij doen met uw gift

Contact

Wilt u eens verder praten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u denken wij na over een passende manier waarop u een bijdrage kunt leveren aan ons werk voor de natuur.

Uw contactpersoon bij Natuurmonumenten is:

Mariëtte Flipse
Relatiemanager particuliere gevers
[email protected]
06 – 83 19 37 44

E-mail

Wilt u een gift aan Natuurmonumenten opnemen in uw testament, vertegenwoordigt u een stichting of vermogensfonds of heeft u vragen over periodiek schenken neemt u dan contact op met:

Ellen van Gerven
Adviseur bijzondere giften
[email protected]
06 – 8323 2269

E-mail

Meer weten

logo