Ga direct naar inhoud

Werken bij Natuurmonumenten

De natuur in Nederland staat onder grote druk. Nergens in Europa gaat het zo slecht met de biodiversiteit als in Nederland. Geruisloos verdwijnen zeldzame, maar ook heel gewone planten en dieren uit ons land. Om de natuur te herstellen en te beschermen kunnen we alle hulp gebruiken. Ben je benieuwd naar wie wij zijn, hoe we werken en wat jij bij ons kunt betekenen? Lees dan verder.

Hoofdkantoor Natuurmonumenten

Wil jij samen met ons impact maken op de natuur en leefomgeving dichtbij huis? Kom dan bij ons werken!

Bekijk onze vacatures

Onze collega's

Bij Natuurmonumenten werken ruim 750 vaste medewerkers in allerlei verschillende functies. Van Boswachters en Rentmeesters, tot Communicatiemedewerkers en Projectleiders. Wil je weten hoe het is om bij ons te werken?

Ontmoet onze collega's

Stages

Wil jij ervaring opdoen in een bijzondere werkomgeving? Kom dan stage lopen bij Natuurmonumenten! Wij hebben regelmatig stageplaatsen voor studenten in het mbo, hbo en wo. Als scholier kun je bij ons terecht voor een maatschappelijke stage. Nieuwsgierig? Kijk snel of er voor jou een leuke stage bij staat.

Bekijk onze stages

Leerwerkplaatsen (bbl)

Wil jij boswachter worden? Natuurmonumenten biedt elk schooljaar meerdere leerwerkplaatsen voor bbl studenten Bos- en natuurbeheer (Yuverta Velp) in verschillende beheerteams in het land. Op deze manier kun je als student praktijkervaring opdoen als boswachter bij een professionele organisatie.

Lees meer over onze leerwerkplaatsen

Meer over Natuurmonumenten