Over Natuurmonumenten

Werken bij Natuurmonumenten

Help ons mee om de natuur in Nederland te beschermen en behouden. Bekijk op deze pagina de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Natuurmonumenten.

Vacatures Natuurmonumenten

Werken bij Natuurmonumenten

Heb jij hart voor de natuur? En wil je ons helpen om de Nederlandse natuur voor iedereen te beschermen en te behouden? Kom dan werken bij Natuurmonumenten. Samen brengen we de natuur dichter bij de mensen.

Natuurmonumenten zet zich sinds 1905 in voor natuurgebieden, landschappen en monumenten in Nederland. Dit doen we samen met onze achterban van 760.000 leden, donateurs en kinderen van OERRR, zo’n 700 medewerkers en meer dan 4.000 vaste vrijwilligers. Elk op onze eigen manier.

Vacatures

Bij Natuurmonumenten werken zo’n 700 medewerkers. Zij werken in allerlei verschillende functies door heel Nederland. Van boswachters, medewerkers van bezoekerscentra en rentmeesters, tot communicatiemedewerkers en projectleiders. Benieuwd of er ook voor jou een interessante functie bij zit? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct.

Bekijk onze vacatures

Stages

Wil jij ervaring opdoen in een bijzondere werkomgeving? Kom dan stage lopen bij Natuurmonumenten! Wij hebben regelmatig stageplaatsen voor studenten in het mbo, hbo en wo. Als scholier kun je bij ons terecht voor een maatschappelijke stage. Nieuwsgierig? Kijk snel of er voor jou een leuke stage bij staat.

Bekijk onze stages

Leerlingplaatsen

Natuurmonumenten biedt verschillende leerlingplaatsen. Elk schooljaar zijn er leerlingplaatsen beschikbaar bij meerdere beheerteams in het land. Op deze manier kun je praktijkervaring opdoen bij een professionele organisatie. Maak bijvoorbeeld kennis met het werk van de boswachter of help mee met het beheer.

Bekijk onze leerlingplaatsen

Maatschappelijke stages

Zit je op de middelbare school? Ben je gek op de natuur? Doe je maatschappelijke stage dan bij Natuurmonumenten. De maatschappelijke stage houdt in dat je vrijwilligerswerk doet tijdens je schoolperiode. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan waar je stage kunt lopen.

Bekijk onze stages
logo