Werken bij Natuurmonumenten

Help ons mee om de natuur in Nederland te beschermen en behouden. Bekijk op deze pagina de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Natuurmonumenten.

Boswachter Paul

“Natuurmonumenten is voor mij iedere dag werken aan een betere, mooiere en vooral groenere wereld. In 8 jaar tijd ben ik nog nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan. Het beschermen van de Nederlandse natuur en doorgeven aan toekomstige generaties geeft me ontzettend veel energie. Zeker nu de natuur ons harder nodig heeft dan ooit, deel ik mijn passie en verwondering graag met een grote achterban. En laat ik mensen meegenieten van de schoonheid ervan. Want alleen door te beleven kunnen we de natuur nog beter beschermen.” - Boswachter Paul Begijn

Bekijk onze vacatures

Vacatures

Bij Natuurmonumenten werken zo’n 700 medewerkers. Zij werken in allerlei verschillende functies door heel Nederland. Van boswachters, medewerkers van bezoekerscentra en rentmeesters, tot communicatiemedewerkers en projectleiders. Benieuwd of er ook voor jou een interessante functie bij zit? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct.

Bekijk onze vacatures

Stages

Wil jij ervaring opdoen in een bijzondere werkomgeving? Kom dan stage lopen bij Natuurmonumenten! Wij hebben regelmatig stageplaatsen voor studenten in het mbo, hbo en wo. Als scholier kun je bij ons terecht voor een maatschappelijke stage. Nieuwsgierig? Kijk snel of er voor jou een leuke stage bij staat.

Bekijk onze stages

Leerlingplaatsen

Natuurmonumenten biedt verschillende leerlingplaatsen. Elk schooljaar zijn er leerlingplaatsen beschikbaar bij meerdere beheerteams in het land. Op deze manier kun je praktijkervaring opdoen bij een professionele organisatie. Maak bijvoorbeeld kennis met het werk van de boswachter of help mee met het beheer.

Bekijk onze leerlingplaatsen

Maatschappelijke stages

Zit je op de middelbare school? Ben je gek op de natuur? Doe je maatschappelijke stage dan bij Natuurmonumenten. De maatschappelijke stage houdt in dat je vrijwilligerswerk doet tijdens je schoolperiode. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan waar je stage kunt lopen.

Bekijk onze stages

Alle vacatures

Vul bij Waar een plaats of provincie in en kies bij Verfijn de straal rond die locatie.

Verfijn

Straal

9 vacatures gevonden
  • Loading interface...
  • Loading interface...
  • Loading interface...
  • Loading interface...
  • Loading interface...
  • Loading interface...
  • Loading interface...
  • Loading interface...
  • Loading interface...
  • Loading interface...
logo