Ga direct naar inhoud

Jong? Je bent niet de enige!

De jongerenorganisatie binnen Natuurmonumenten, JongNM, is voor alle medewerkers tot en met 35 jaar. Jaarlijks organiseert het bestuur van JongNM verschillende bijeenkomsten, waar jonge medewerkers die dat leuk vinden kunnen aansluiten. Ze gaan dan bijvoorbeeld rondom actuele thema’s in een informele setting met elkaar in gesprek, wisselen kennis en ervaring uit, leveren input aan de organisatie en ondernemen uiteraard leuke activiteiten!

JongNM

Tijdens uiteenlopende activiteiten wisselen we in een informele setting kennis en ervaring uit en denken we gezamenlijk mee over actuele vraagstukken. Een jaarlijks terugkerend uitje is het JongNM-weekend. Hoogtepunten tot nu toe zijn raften op de Grensmaas, een ontmoeting met de wolf in Duitsland, een workshop overleven in de natuur en snorkelen in de Grevelingen!

"Als relatief jonge collega is het leuk dat er een groep ‘JongNM’ is, waarbinnen we via inhoudelijke en gezellige activiteiten elkaar en de organisatie beter leren kennen."  Max Simmelink, Specialist Natuur & Landschap. Lees hier het verhaal van Max.