Ga direct naar inhoud

Recruiters bij Natuurmonumenten

Onze Recruiters Anna den Drijver en Anne Kruize zijn betrokken bij alle vacatures en sollicitatieprocedures voor betaalde banen bij Natuurmonumenten. Zij ondersteunen de teams tijdens het wervingstraject en zetten zich in voor snelle, transparante procedures en open communicatie.

Anna en Anne

Anna: “Voor mij is het een eer om elke dag te werken aan het vinden van de juiste nieuwe collega’s en hen enthousiast te maken voor onze mooie organisatie. Dat sollicitanten en nieuwe medewerkers zich thuis en serieus genomen voelen bij Natuurmonumenten en zichzelf kunnen zijn vind ik ontzettend belangrijk, net als diversiteit in de teams en de organisatie. Ik hou collega’s graag een spiegel voor en help hen objectief naar de kandidaat, het team, zichzelf en de doelstellingen te kijken.”

Anne: "“Het is super leuk om nieuwe collega’s te zien die helemaal blij zijn met hun nieuwe baan en goed op hun plek zitten, want dat is natuurlijk uiteindelijk mijn doel. Mensen leren kennen en enthousiasmeren voor het werken bij Natuurmonumenten doe ik dan ook graag!" Lees hier meer over Anne's werk.