Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Leerlingplaatsen (BBL)

Bij Natuurmonumenten zijn er jaarlijks leerlingplaatsen beschikbaar. De plekken komen beschikbaar bij verschillende beheerteams in het land.

Scholekster

Door gebruik te maken van het leerlingstelsel bieden we leerlingen de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen bij een professionele organisatie en halen we medewerkers binnen die al de nodige kennis hebben van de beheerpraktijk. Zo streeft Natuurmonumenten ernaar een solide relatie op te bouwen en in stand te houden met het opleidingsveld waardoor opleiding en praktijk beter op elkaar aansluiten.

Invulling plaatsen

De invulling van de leerling-plaatsen komt tot stand in nauwe samenwerking met MBO opleidingsinstituut Helicon (bos en natuurbeheer). Omdat we leerlingplaatsen die vacant komen zoveel mogelijk willen invullen met collega’s die aanvullend zijn op de samenstelling van het beheerteam is het gewenst om de komende jaren te investeren in het binnenhalen van jonge medewerkers.

Leerlingplaatsen 2020-2021

Voor schooljaar 2020-2021 hebben we reeds alle leerlingplaatsen kunnen vervullen. Volgend voorjaar start de werving voor 2021-2022.

logo