Ga direct naar inhoud

Stage lopen bij Natuurmonumenten

Zoek jij een stage in een bijzondere werkomgeving? Kom stage lopen bij Natuurmonumenten. We bieden stages voor scholieren en studenten.

Groene Trainees op de Marker Wadden

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage in een bijzondere werkomgeving? Natuurmonumenten biedt stageplekken voor studenten die een opleiding volgen op het mbo, hbo en wo en voor scholieren die een maatschappelijke stage zoeken. 

Mbo/hbo/wo stage

Volg je een groene opleiding en ben je op zoek naar een stage in de natuur? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde beheerkantoor of bezoekerscentrum bij jou in de buurt voor de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een stageplek op ons hoofdkantoor? Bijvoorbeeld op onze afdeling marketing & communicatie, vastgoed, public affairs, natuur & landschap, projectmanagement óf op één van onze stafafdelingen. Stuur dan je vraag in via het contactformulier. 

Bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtreek in 's-Graveland is het momenteel helaas niet mogelijk om stage te lopen. 

Maatschappelijke stage

Een maatschappelijke stage houdt in dat scholieren in het voortgezet onderwijs vrijwilligerswerk doen om kennis te maken of bij te dragen aan de maatschappij. Lees hier meer over maatschappelijke stages bij Natuurmonumenten.

Actuele stage vacatures

Er zijn momenteel geen actuele stage vacatures.