Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Een grote gift aan Natuurmonumenten

Een bos vlak bij uw woonplaats, het strand op een van de Waddeneilanden of de hei op de Veluwe. Heeft u ook zo’n plek in de natuur waar u graag komt of waaraan u mooie herinneringen koestert? Of wilt u graag een bijdrage leveren aan behoud en herstel van cultuurhistorische gebouwen?

Natuurmonumenten beschermt en behoudt deze plekken, voor nu en later. En uw steun daaraan maakt het verschil.

Herten

Overweegt u een gift van € 500,00 of meer neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u denken wij na over een passende manier waarop u een bijdrage kunt leveren aan ons werk voor de natuur.

Ook informeren wij u graag over periodiek schenken, de mogelijkheden van giftenaftrek,  geven via uw testament of het oprichten van een Fonds op Naam.

U kunt een gift overmaken op NL69INGB0000009933 t.n.v. Natuurmonumenten te ’s-Graveland. Vanwege de privacywetgeving krijgen derden echter geen adresgegevens meer door van de bank. Natuurmonumenten kan dan ook geen contact met u opnemen na uw gift. Bent u nog geen bekende van ons? Mail of bel ons dan zodat wij u kunnen bedanken voor uw gift.

Uw contactpersonen zijn:

Mariëtte Flipse
Relatiemanager particuliere gevers
[email protected]
06 – 83 19 37 44

Wilt u een gift aan Natuurmonumenten opnemen in uw testament, vertegenwoordigt u een stichting of vermogensfonds of heeft u vragen over periodiek schenken neemt u dan contact op met:

Ellen van Gerven
Adviseur Bijzondere Giften
[email protected]
06 – 8323 2269

logo