Kinderen

OERRR op school

OERRR op school

OERRR op school

Naar school gaan en toch genieten van de natuur? Dat kan. OERRR heeft allerlei leuke activiteiten speciaal voor leerlingen van de basisschool. Maak kennis met ons programma OERRR in de klas, ga op natuurexcursie of met de BSO-groep de natuur in.

Ontdek het programma OERRR in de klas

In het schooljaar 2023/2024 introduceert OERRR het programma OERRR in de klas. Elk seizoen een set OERRR kaarten die je inspireren tot een korte buitenbreak. Van zoekspelletjes tot kleine proefjes en ontdekkingen die je op het schoolplein kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Bestel het gratis OERRR in de klas proefpakket met bloemzaadjes en ga aan de slag!

Vraag een gratis proefpakket aan

Schoolexcursies

Wil je met jouw klas de natuur in? Ga naar buiten op avontuur! Ontdek het bos, de hei of ga varen en onderzoek allerlei dieren. Voor iedere klas van de basisschool is er een programma in verschillende natuurgebieden.

Natuuractiviteiten voor scholen

Buitenschoolse opvang

Na school is het tijd om te spelen. Kom met je BSO-groep buiten spelen bij Natuurmonumenten. Ga bijvoorbeeld op pad met een boswachter. Zet een speurtocht in elkaar. Ga naar een bezoekerscentrum. Of ontdek de natuur met onze speeltips.

Speeltips en activiteiten voor BSO’s
logo