Kinderen

Winterwandelingen voor gezinnen en kinderen

Zie je hoe mijn adem wolkjes maakt in de koude lucht? Ik krijg zin om te rennen en te spelen in die frisse lucht. Net zo lang tot ik moe en rozig ben. De winter is OERRR!

Heb je ook zin om even lekker een frisse neus te halen? Bekijk hier de winterwandelingen van OERRR. De routes variëren van 1 tot 5 km en starten of eindigen bij een horecagelegenheid. Warm na de wandeling dus lekker op met een kop hete chocolademelk. Bij de routes staat aangegeven of de route ook geschikt is voor buggy’s en kinderwagens.

Wandelroute Kaapse Bossen, Utrecht

Los in het bos! Onderweg vind je genoeg klimbomen, bijzonder stenen en zelfs een uitkijktoren! Warm na afloop lekker op in Chalet Helenaheuvel.

Bekijk de route

Gezinsroutes Brunssummerheide, Limburg

Lekker wandelen over de hei en door het bos. Heb jij al een mooie stok gevonden? Tijdens de wandeling krijg je leuke opdrachten en leer je alles over de natuur.

Bekijk de route

Route Landgoed Duin en Kruidberg, Noord-Holland

Lekker ravotten in de duinen met deze route door de duinen van landgoed Duin en Kruidberg. Met onderweg leuke weetjes en opdrachten over de natuur om je heen.

Bekijk de route

Op avontuur in OERRR!

OERRR maakt van iedereen een natuurbeschermer. Voor 1,25 euro per maand ontvang je een welkomstcadeau en sturen we elk seizoen kaarten met superleuke ideeën voor doe-dingen in de natuur. Je gaat buiten op avontuur en leert ondertussen hoe jij de natuur kunt helpen. Samen zorgen we voor de natuur in Nederland.

Meld je aanLees meer

Help de vogels de winter door

Wanneer voer je vogels en wat is de beste plek voor een vogelsnack? Welke vogel lust wat en hoe maak je een feestmaal voor ze? Leer alles over het helpen van vogels in de winter. Ga zelf aan de slag met de tips voor het maken van lekkere vogelsnacks of kom langs bij één van de Vette Vogel Dagen van OERRR.

Bekijk hoe jij de vogels kunt helpen
logo