Kinderen

Help de vogels in de winter

In de winter kunnen vogels wel wat hulp gebruiken. Kom naar de Vette Vogel Dagen van OERRR en leer hoe je de lekkerste vogelsnacks maakt of timmer samen met onze boswachters een vogelhuisje. Bekijk hieronder de data en locaties.

Wil je liever thuis aan de slag? OERRR geeft je tips en inspiratie om de vogels in jouw tuin te helpen. Van het maken van een vette vogelsnack tot het verzamelen van nestmateriaal en het bouwen van een nestkastje.

Uitgelicht

Tips om vogels te helpen

13 vogels helpen gevonden

Kom naar de Vette Vogel Dagen

Agenda

OERRR gezellige kerst
za 18 dec
Op pad met kinderen

Kom Kerstsfeer proeven op Hoeve Lichtenberg

Maak met je gezin een winterse wandeling over de Sint-Pietersberg en kom kerstsfeer proeven en vogelsnacks maken op Hoeve Lichtenberg.

Vette Vogelmiddag!
za 18 dec
Op pad met kinderen

OERRR Vette Vogel Dag Zwaakse Weel

Hou jij van natuur en hou jij van knutselen. Geef je dan snel op en kom op naar de Vette Vogel Dag in de Zwaakse Weel van Natuurmonumenten. We gaan vette vogelhapjes maken voor de vogeltjes in je tuin en je leert over vogels van de boswachter. Kom jij ook?

OERRR Vette Vogel Dag
di 28 dec
Op pad met kinderen

OERRR Vette Vogel Dag in ’s-Graveland

Kom naar de OERRR Vette Vogel Dag bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in 's-Graveland. Help jij de vogels de koude winter door? Maak de lekkerste vogelsnacks! Deze activiteit is voor kinderen vanaf 4 jaar.

logo