Bedankt voor je aanvraag!

Super dat je het vogelhuispakket hebt aangevraagd met praktische tips over hoe jij van jouw tuin een thuis maakt voor vogels. Ga aan de slag!

Download het vogelhuispakket →

Ook heten we je welkom bij Natuurmonumenten!

We zorgen voor de natuur die er is en maken ruimte voor meer natuur. Samen met 880.000 leden, donateurs en vrijwilligers, waar jij er nu een van bent. En daar zijn we blij mee, want alleen samen kunnen we écht iets betekenen voor de natuur in Nederland!

Binnen enkele minuten ontvang je het vogelhuispakket in je mailbox plus de bevestiging van je aanmelding als lid. Hierin staat je persoonlijke lidnummer.

Bestel je welkomstcadeau!

Omdat we zo blij zijn dat je bent lid geworden, geven we je graag een welkomstcadeau: een vogelvoederhuis met een pot pindakaas!! Je kunt je cadeau verzilveren in onze webshop via een link en kortingscode die je ontvangt in de bevestiging email. Veel plezier ermee! Zo maken je plaats voor dieren in je tuin en bescherm je de natuur.

Met dit nummer kun je gelijk gebruik maken van onze ledenvoordelen zoals korting in de webwinkel, in onze bezoekerscentra en je kunt er gratis mee inloggen op onze route-app. Binnen ongeveer 14 dagen valt je welkomstbrief met je ledenpas op de mat.

logo