Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Voordeel voor leden

Als je lid wordt, ondersteun je ons werk voor langere tijd. Met jouw bijdrage werken we aan een natuurlijker Nederland. Daar wordt de natuur beter van - en jij ook. Niet alleen ben je onderdeel van onze beweging, ook krijg je speciale voordelen. Die zijn er alleen voor onze leden.

Lamsoor

Als lid ondersteun je de Nederlandse natuur en daarnaast geniet je van allerlei leuke voordelen.

Puur Natuur

Puur Natuur is hét natuurmagazine van Nederland. Een blad dat inspireert erop uit te trekken. Een blad dat je meer leert over de natuur. Want hoe meer je weet, hoe meer je ziet, hoe meer je geniet. Over Puur Natuur

Beleef de natuur 

Dit boek beschrijft 80 verrassende tochten door de mooiste natuurgebieden van Natuurmonumenten. 

Tot wel 40% korting op activiteiten en excursies

Natuurmonumenten organiseert jaarlijks meer dan 1000 activiteiten en excursies in de natuur, leuk voor u en uw kinderen. Leden krijgen tot wel 40% korting.

Winkel met ledenkorting

Leden van Natuurmonumenten ontvangen ledenkorting in de webwinkel.

Partnervoordeel

De partners van Natuurmonumenten hebben verschillende aanbiedingen voor onze leden. Kijk hieronder naar de verschillende mogelijkheden.

logo