Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Fotowedstrijd Cultuur in Natuur

Maak de mooiste foto’s van cultureel erfgoed. In de natuurgebieden van Natuurmonumenten zijn veel bijzondere en historische gebouwen te vinden. Denk aan buitenplaatsen en kastelen, maar ook aan boerderijen, bunkers en forten. Stuur je foto in en maak kans op een mooie prijs!

Aan het einde van de maand kiezen we twee winnaars. De foto met de meeste stemmen wint de publieksprijs. De juryprijs wordt gekozen door onze fotoredactie en in samenwerking met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE). Technische aspecten, compositie, creativiteit en originaliteit wegen even zwaar mee in de beoordeling. De winnaars ontvangen een cadeaubon t.w.v. 10 euro voor een culturele activiteit met de boswachter.

Deelnemers mogen maximaal drie digitale foto’s inzenden per maand.

Beeld Donckse Bos
Fotograaf: Ton van Driel
Winnaar juryprijs oktober

Het Donckse Bos is een park dat behoort bij het huis Huys ten Donck in de Nederlandse gemeente Ridderkerk. Het park is gelegen tussen de wijken Bolnes en Slikkerveer in de gemeente Ridderkerk. Het monument is sinds 1978 ondergebracht in een stichting. De foto laat het hoofd van een beeld in het park zien. Mooi om te zien hoe natuur en cultuur hier samengaan. Het beeld begroeid met mossen en zelfs prachtige bekermossen (een soort korstmos).

Nuth by night
Fotograaf: Ruud Cuijpers
Winnaar publieksprijs oktober

Een beeld op het marktplein van Nuth gefotografeerd bij kunstlicht.

Inzendingen november 2019

Klik op de foto voor details

Fotowedstrijd Cultuur in Natuur

Stuur je foto in
logo