Over Natuurmonumenten

Onze media en huisstijl

Ben je op zoek naar inspiratie voor een dagje uit? Wil je meer weten over de natuur? Op deze pagina vind je informatie hoe je op de hoogte kunt blijven. Ook lees je hier meer over onze huisstijl en advertenties.

Ransuil

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief in je mailbox. Zo blijf je op de hoogte van het laatste natuurnieuws en de leukste activiteiten en routes bij jou in de buurt.

Schrijf je gratis in

Puur Natuur

Puur Natuur is het natuurmagazine van Nederland. Een blad dat inspireert erop uit te trekken. Een blad dat je meer leert over de natuur. Want hoe meer je weet, hoe meer je ziet, hoe meer je geniet. Leden van Natuurmonumenten ontvangen elk kwartaal Puur Natuur.

Lees meerWord lid en ontvang Puur Natuur

Van Nature

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Van Nature en blijf op de hoogte van ons beleid en beheer.

Schrijf je in

Volg ons op Facebook

Ben je dol op de natuur en wil je op de hoogte blijven van natuurnieuws? Volg dan onze Facebookpagina. Bekijk nieuws over een natuurgebied bij jou in de buurt en deel jouw mooiste foto’s.

Volg ons

Volg ons op Twitter

Onze boswachters horen en zien van alles in de natuur. Ben je nieuwsgierig wat zij allemaal meemaken? Volg dan een boswachter!

Volg de boswachters op Twitter

De mooiste foto's en verhalen op Instagram

Laat je inspireren door beelden van wildcams, tuintips en de allerlaatste nieuwtjes. Volg Natuurmonumenten op Instagram en geniet van de mooiste foto's en verhalen uit de natuur.

Volg ons op Instagram

Logo en huisstijl

Ben je op zoek naar het logo of de huisstijl van Natuurmonumenten? Of zoek je de bestanden voor het plaatsen van standaard advertenties? Bekijk deze pagina en download de bestanden.

Lees meer
logo