Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Puur Natuur

Puur Natuur is het natuurmagazine van Nederland. Een blad dat inspireert erop uit te trekken. Een blad dat je meer leert over de natuur. Want hoe meer je weet, hoe meer je ziet, hoe meer je geniet.

Puur Natuur zomer 2020

Hoe groot de betekenis van de natuur voor ons is, hebben we de afgelopen maanden tijdens de lockdown ervaren. Veel kon niet, maar een wandeling in de buurt wel. We hoorden vogels zingen, en hommels en bijen zoemen. We roken de geuren van bloeiende planten en bomen, we genoten van hun kleuren en vormen. We zagen hoe strakblauw de lucht kan zijn.

Het is blijkbaar niet meer gewoon dat we dat in onze omgeving hebben. In de nieuwe Puur Natuur laten we zien hoe ons landschap de afgelopen tweehonderd jaar is veranderd. Wandelaars van toen en nu vertellen wat ze zagen. Al lezend voel je jaloezie opkomen, en ook verlangen. Want waarom kunnen we niet altijd wandelen door een omgeving vol vogels, bloemen, helder water en schone luchten?

Gelukkig is er nog veel te genieten, al moet je er soms even voor op pad. Presentator Twan Huys, dj Sander Hoogendoorn en anderen laten ons mooie plekken zien. Moois om te koesteren, moois waar we meer van willen. Daar gaan we de komende maanden mee aan de slag. Van tuin tot bos laten we de natuur groeien. En daar kan iedereen bij helpen. Een fijne zomer gewenst!

Lees Puur Natuur online

Elk seizoen Puur Natuur in de brievenbus ontvangen? Dat kan! Word lid en helpt ons mee de natuur te beschermen.

logo