Kinderen

Kinderactiviteiten in de herfstvakantie

Beleef de mooiste avonturen in de herfst! Doe bijvoorbeeld een digitale speurtocht in je eigen tuin met Boswachter Ruben. Of ga paddenstoelen zoeken in het bos. Bekijk hier alle speeltips voor in de herfstvakantie!

Doe de ING Boswachterchallenge - OERRR

De Boswachter van OERRR komt bij je thuis deze herfstvakantie! Doe online mee met de ING Boswachterchallenge en ontdek zo de natuur rondom jullie huis.

Zo doe je mee

Knutseltips voor de herfstvakantie

Lekker knutselen met de schatten uit de natuur.

Check hier de leukste knutseltips

Spannende speurtochten

Van welk dier zijn deze sporen en hoe oud is deze boom? Kan jij de schat in het bos vinden? Leer alles van de natuur en beleef spannende avonturen.

Bekijk alle speurtochten

De leukste routes voor kinderen

In de herfst wil je op pad. Lekker rennen door de bladeren en stampen in de plassen. Vind je een tak? Neem hem lekker mee. Misschien komt hij nog van pas. En vergeet ook je rugzak niet. Om alle mooie kastanjes, beukennootjes en dennenappels in te doen.

Bekijk hier de leukste routes om met kinderen te lopen.

 • Wandelen

  Familieroute Berkenplas op Schiermonnikoog

  Schiermonnikoog is een eiland van rust, ruimte, wildernis en unieke natuur. Vanwege de bijzondere natuur is bijna heel het eiland sinds 1989 een Nationaal Park. Ontdek de duinen, geniet van de bossen en voel het water van de Berkenplas.

  • 3.3 km
 • Op pad met kinderen

  Route van OERRR - Op avontuur in het Waterloopbos

  Vang waterbeestjes, spot ijsvogels, meet waterstanden en maak kennis met de vele boomsoorten, spechten en libellen in het oudste bos van Flevoland!

  • 3 km
 • Word lid van OERRR

  Met OERRR verveel je je nooit. Voor 1,25 euro per maand ontvang je een welkomstcadeau en sturen we elk seizoen kaarten met superleuke ideeën voor doe-dingen in de natuur. Je gaat buiten op avontuur en leert ondertussen hoe jij de natuur kunt helpen.

  Meld je snel aan

  De leukste wandelroutes langs paddenstoelen

  Heb jij zin om paddenstoelen te kijken in de herfstvakantie? Dat komt goed uit! OERRR heeft de mooiste wandelroutes langs paddenstoelen voor je op een rijtje gezet.

  Bekijk de wandelroutes
  logo