Kinderen

Kinderactiviteiten in de herfstvakantie

Beleef de mooiste avonturen in de herfst! Ga naar de Wilde Buiten Dagen van OERRR, volg een paddenstoelenroute of ga op speurtocht met boswachter Ruben. Bekijk hier alle speeltips en activiteiten voor in de herfst!

Speuren naar paddenstoelen

OERRR heeft de mooiste wandelroutes langs paddenstoelen voor je op een rijtje gezet.

Bekijk de routes

Kom naar de Wilde Buiten Dagen

Klimmen, klauteren, sporen zoeken, hutten bouwen en vogels spotten. Ben jij klaar om een boswachter van OERRR te worden?!

Bekijk alle data en locaties

Lekker knutselen met herfstschatten

Maak de mooiste dingen met je herfst vondsten.

Check hier alle knutseltips

De leukste routes voor kinderen

In de herfst wil je op pad. Lekker rennen door de bladeren en stampen in de plassen. Vind je een tak? Neem hem lekker mee. Misschien komt hij nog van pas. En vergeet ook je rugzak niet. Om alle mooie kastanjes, beukennootjes en dennenappels in te doen.

Bekijk hier de leukste routes om met kinderen te lopen.

 • Wandelen

  Buggyroute van OERRR Veluwezoom

  Een route naar het uitzichtpunt Herikhuizen, waar je een echte ruïne kunt zien. Met onderweg leuke OERRR-opdrachten voor de kinderen. Omdat de route het rolstoelpad volgt, kunnen jongere broertjes en zusjes gerust mee in hun buggy!

  • 3.5 km
 • Erfgoed ontdekken

  Dassen Hendrik Pad, Egheria bij De Lutte

  Dankzij het Dassen Hendrik Pad is het volop genieten op Egheria. Bij Erve Middelkamp kun je pauzeren met een kop koffie in de gerestaureerde hooischuur.

  • 4.12 km
 • Boswachterchallenge met boswachter Ruben

  Doe de Boswachterchallenge en speur samen met Ruben naar de egel. Via WhatsApp chat je met Ruben en krijg je aanwijzingen, opdrachten en leuke weetjes over de egel. Je kunt de speurtocht op elk moment en op elke plek spelen: bij één van onze natuurgebieden, bij jou in de straat, tuin of in het parkje om de hoek.

  Zo werkt het

  Beleef avonturen met OERRR

  Met OERRR verveel je je nooit. Voor 2 euro per maand ontvang je een welkomstcadeau en sturen we elk seizoen kaarten met superleuke ideeën voor doe-dingen in de natuur. Je gaat buiten op avontuur en leert ondertussen hoe jij de natuur kunt helpen.

  Meld je snel aanLees meer over het lidmaatschap
  logo