Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kinderen

Herfstvakantie

Wauw wat een mooie paddenstoel, kan ik die van dichtbij bekijken? Wat is dat voor mooi rood blad op de grond? En deze mooie takken, kan ik daar een hut mee bouwen? Zo veel avonturen te beleven in de herfst! Bekijk hier alle kinderactiviteiten in de herfstvakantie!

Kinderactiviteiten in de herfstvakantie

Ga op zoek naar paddenstoelen, speur naar wilde dieren of kom naar de ING Wilde Buiten Dagen. Genoeg te beleven deze herfst!

Bekijk de agenda met kinderactiviteiten

Spannende speurtochten

Van welk dier zijn deze sporen en hoe oud is deze boom? Kan jij de schat in het bos vinden? Leer alles van de natuur en beleef spannende avonturen.

Bekijk alle speurtochten
filter plus

Speeltips

Maak een overwinterplekje voor de egel, ga op zoek naar kriebelbeestjes en knutsel met de mooiste herfstschatten. Met de speeltips van OERRR verveel je je nooit meer!

Bekijk alle speeltips
filter plus

De leukste routes voor kinderen

In de herfst wil je op pad. Lekker rennen door de bladeren en stampen in de plassen. Vind je een tak? Neem hem lekker mee. Misschien komt hij nog van pas. En vergeet ook je rugzak niet. Om alle mooie kastanjes, beukennootjes en dennenappels in te doen.

Bekijk hier de leukste routes om met kinderen te lopen.

 • Wandelen

  Wandelroute Heerenduinen | Nationaal Park Zuid-Kennemerland

  Wandel over hoge duintoppen met fantastisch uitzicht en door bossen met eeuwenoude eiken.

  • 4.48 km
 • Wandelen

  De tocht van OERRR, wandelroute voor kinderen

  Struinen, ontdekken en onderweg uitrusten tussen de kipjes op erve Middelkamp. Geniet van het uitzicht over het beekdal, plaats je fototoestel op de 'kiekplek' en maak de perfecte plaat. Als je heel stil bent zie je misschien wel een ree in het hoge gras lopen en hoor het ger...

  • 2 km
 • Agenda

  OERRR dierenmanieren - Planken Wambuis
  ma 21 okt
  Op pad met kinderen

  OERRR dierenmanieren - Planken Wambuis

  Kruip in de huid van dieren en leer meer over ze in het parcours Dierenmanieren. In de opdrachten van OERRR ontdek je elke keer een ander dier.

  Braakballen pluizen
  di 22 okt
  Op pad met kinderen

  Braakballen pluizen bij Bezoekerscentrum Schiermonnikoog

  Wat eet een uil eigenlijk?! Als je dat wel eens wilt zien, kun je braakballen komen pluizen bij het bezoekerscentrum op Schiermonnikoog.

  ING Wilde Buitendagen
  di 22 okt
  Op pad met kinderen

  ING Wilde Buitendagen - De Wieden

  Klimmen, klauteren, tijgeren, vuur maken, spoorzoeken. Ben jij klaar om een boswachter van OERRR te worden?

  Word lid van OERRR

  OERRR maakt van iedereen een natuurbeschermer. Voor 1,25 euro per maand ontvang je een welkomstcadeau en sturen we elk seizoen kaarten met superleuke ideeën voor doe-dingen in de natuur. Je gaat buiten op avontuur en leert ondertussen hoe jij de natuur kunt helpen.

  Meld je snel aan

  Kun jij huilen als een wolf?

  Wolven zijn stoere en bijzondere dieren. Ze huilen om verschillende redenen. Om aan elkaar te laten weten waar ze zijn, of om te roepen voor de jacht, of juist als er een prooi gevangen is. Boswachter Ruben laat horen hoe een wolf huilt. Kun jij dit ook? Doe dan mee aan de wolvenhuilwedstrijd van OERRR en maak kans op een mooie prijs.

  Bekijk het filmpje en doe mee!
  logo