Kinderen

Kinderactiviteiten in de herfstvakantie

Beleef de mooiste avonturen in de herfst! Duik in de modder en ga naar de Wilde Buitendagen van OERRR, volg een paddenstoelenroute of bouw je eigen boomhut in Minecraft. Bekijk hier alle speeltips en activiteiten voor in de herfst!

Kom naar de Wilde Buiten Dagen

Klimmen, klauteren, sporen zoeken, hutten bouwen en vogels spotten. Ben jij klaar om een boswachter van OERRR te worden?!

Bekijk alle data en locaties

Speuren naar paddenstoelen

OERRR heeft de mooiste wandelroutes langs paddenstoelen voor je op een rijtje gezet.

Bekijk de routes

Lekker knutselen met herfstschatten

Maak de leukste dingen met je herfst vondsten.

Check hier alle knutseltips

De leukste routes voor kinderen

In de herfst wil je op pad. Lekker rennen door de bladeren en stampen in de plassen. Vind je een tak? Neem hem lekker mee. Misschien komt hij nog van pas. En vergeet ook je rugzak niet. Om alle mooie kastanjes, beukennootjes en dennenappels in te doen.

Bekijk hier de leukste routes om met kinderen te lopen.

 • Wandelen

  Wandelroute Landgoed Wallsteijn, bij Zundert

  Ontdek landgoed Wallsteijn en alle bijzondere cultuurhistorische elementen op deze wandelroute.

  • 2.2 km
 • Wandelen

  Natuurbeleefpad Beijumerbos

  De Beleefroute brengt je langs velden, door bossen en langs kleine plassen en slootjes. Onderweg zijn er voldoende punten om even van de omgeving te genieten en uit te rusten. Kom deze natuur dichtbij de stad Groningen ontdekken!

  • 3.4 km
 • Het Boek van OERRR

  Vol met tips voor kinderen om heerlijk buiten te gaan spelen in de natuur. Zo hoef je je nooit te vervelen in de herfstvakantie. In ‘Het boek van OERRR’ van Natuurmonumenten word je geïnspireerd om lekker de natuur in te gaan. Ideaal voor kinderen en gezinnen.

  Bestel hier

  Doe mee aan onze Minecraftchallenge

  Regent het buiten heel hard? Ga dan op ontdekkingstocht in de gloednieuwe omgeving in Minecraft. Bouw je eigen waanzinnige boomhut én maak kans maken op een echte boomhutovernachting.

  Doe mee en win

  Beleef avonturen met OERRR

  Met OERRR verveel je je nooit. Voor €2,25 per maand ontvang je een welkomstcadeau en sturen we elk seizoen kaarten met superleuke ideeën voor doe-dingen in de natuur. Je gaat buiten op avontuur en leert ondertussen hoe jij de natuur kunt helpen.

  Meld je snel aanLees meer over het lidmaatschap
  logo