Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kinderen

Herfstvakantie

Wauw een modderplas, zal ik erin springen? Wat is dat voor mooi rood blad op de grond? En deze mooie takken, kan ik daar een hut mee bouwen? Zo veel avonturen te beleven in de herfst! Bekijk hier alle kinderactiviteiten in de herfstvakantie!

Kinderactiviteiten in de herfstvakantie

Ga op zoek naar paddenstoelen, speur naar wilde dieren of kom naar de ING Wilde Buiten Dagen. Genoeg te beleven deze herfst!

Bekijk de agenda met kinderactiviteiten

Spannende speurtochten

Van welk dier zijn deze sporen en hoe oud is deze boom? Kan jij de schat in het bos vinden? Leer alles van de natuur en beleef spannende avonturen.

Bekijk alle speurtochten
filter plus

Speeltips

Hoeveel kevers vind jij onder de bladeren? En weet je hoe je een egelhuis bouwt? Met de speeltips van OERRR verveel je je nooit meer!

Bekijk alle speeltips
filter plus

De leukste routes voor kinderen

In de herfst wil je op pad. Lekker rennen door de bladeren en stampen in de plassen. Vind je een tak? Neem hem lekker mee. Misschien komt hij nog van pas. En vergeet ook je rugzak niet. Om alle mooie kastanjes, beukennootjes en dennenappels in te doen.

Bekijk hier de leukste routes om met kinderen te lopen.

 • Wandelen

  Familieroute De Sprengenberg, Sallandse Heuvelrug

  Deze route, ook geschikt voor mensen met een beperking, komt langs alle hoogtepunten van De Sprengenberg, heide, akkers en landgoed! Start of eindig je route bij Herberg De Pas; een aanrader!

  • 1.16 km
 • Wandelen

  Wandelroute Waalenburg

  Wandel door polder Waalenburg op Texel en kom ogen tekort. Weidevogels in overvloed en bont gekleurde weilanden vol met orchideeën, reukgras, grote ratelaar en echte koekoeksbloemen.

  • 2 km
 • Agenda

  Natuurontdektocht Dwingelderveld
  ma 19 aug
  Op pad met kinderen

  OERRR Natuurontdektocht voor jonge gezinnen

  Struin mee met de boswachter door de bossen van het Dwingelderveld. Deze wandeling is leuk voor ouders met kinderen van 4 t/m 8 jaar

  OERRR Speuren naar Wild
  ma 19 aug
  Op pad met kinderen

  OERRR speuren naar Wild - Veluwezoom

  Ken jij de wilde dieren van Nationaal Park Veluwezoom?

  OERRR WiedenWaterLab
  di 20 aug
  Op pad met kinderen

  OERRR WiedenWaterLab

  Een watermiddag voor het hele gezin met allerlei proefjes over en met water, inclusief een uurtje varen.

  Word lid van OERRR

  OERRR maakt van iedereen een natuurbeschermer. Voor 1,25 euro per maand ontvang je een welkomstcadeau en sturen we elk seizoen kaarten met superleuke ideeën voor doe-dingen in de natuur. Je gaat buiten op avontuur en leert ondertussen hoe jij de natuur kunt helpen.

  Meld je snel aan

  Win een wildexcursie met boswachter Jamie

  Tijdens de ING Wilde Buiten Dagen leer je alles wat je nodig hebt om een boswachter van OERRR te worden. Boswachter Jamie laat je zien hoe je ook thuis een echte boswachter kan worden. Ga de challenge met hem aan en win een wildexcursie met Jamie!

  Bekijk de filmpjes en doe mee!
  logo