Ga direct naar inhoud

Speelnatuur van OERRR Bergherbos

Speelnatuur van OERRR Bergherbos. Hutten bouwen, spelen met water, kruipen door de dassentunnel en nog veel meer! Kom naar de Speelnatuur van OERRR in het Bergherbos en leef je uit!

speeltuin bos Speelnatuur Bergherbos

Kom klimmen, klauteren en lekker ravotten! In de speelnatuur van het Bergherbos zijn er klim- en klautertoestellen, een dassentunnel op kinderformaat en een groot huttenbouw-bos. De Speelnatuur is te vinden aan de bosrand aan het begin van de wandelroute door het Bergherbos.

Wil je met water spelen? Leef je dan heerlijk uit in de waterspeelplaats. Je komt er via de doorgang vanaf de Speelnatuur.

Speelnatuur is natuurspeeltuin

OERRR brengt je naar plekken waar je avonturen beleeft. Waar kinderen eindeloos kunnen ravotten, klimmen, kliederen en klauteren. Wij noemen zo'n natuurspeeltuin in het bos Speelnatuur. Deze speelnatuur van OERRR is gratis toegankelijk.

Toegankelijk voor ieder kind

Speelnatuur Bergherbos is ook toegankelijk voor kinderen met een beperking. Via een halfverharde holle weg verplaats je je in een rolstoel goed door deze Speelnatuur. Met een veilige loopbrug kun je met de rolstoel op de motte (burcht) komen.

Bekijk de plattegrond van Speelnatuur van OERRR Bergherbos (pdf)

plattegrond speelnatuur van OERRR Bergherbos
Waterspeelplek OERRR Bergherbos
takken slepen Bergherbos

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid