Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kinderen

Zomervakantie

Heerlijk, het is zomervakantie! Eindeloos lange dagen om lekker te spelen. Er zijn nog zoveel bomen om in te klimmen, gras om door te rollen en sloten om in te springen! Jouw avontuur in OERRR kan beginnen. Bekijk hier alle speelplekken, kinderactiviteiten en spannende speurtochten die jij kan doen deze zomer.

Kinderactiviteiten

Speur met de boswachter naar wilde dieren of ga mee op watersafari. Genoeg te beleven deze zomer!

Bekijk de agenda met kinderactiviteiten

Speelnatuur

Speelnatuur van OERRR is dé plek waar je avonturen beleeft. Kom klauteren, struinen, spelen en hutten bouwen!

Bekijk alle Speelnatuurplekken

Spannende speurtochten

Van welk dier zijn deze sporen en hoe oud is deze boom? Kan jij de schat in het bos vinden? Leer alles van de natuur en beleef spannende avonturen. Zet je eigen speurtocht uit of ga op pad met een speurkaart of gps-route.

Bekijk alle speurtochten

De leukste routes voor kinderen

In de zomer wil je op pad. Lekker struinen door de duinen of juist verkoeling zoeken in het bos. Vind je een tak? Neem hem lekker mee. Misschien komt hij nog van pas. En vergeet ook je rugzak niet. Om alle mooie stenen, schelpen en dennenappels in te doen.

Bekijk hier de leukste routes om met kinderen te lopen.

 • Wandelen

  Wandelroute Parkbos Koningshof | Nationaal Park Zuid-Kennemerland

  Maak een korte wandeling over het majestueuze landgoed Koningshof. Je wandelt over oude lanen door het parkbos.

  • 1.01 km
 • Wandelen

  Familieroute Bergherbos

  Ontdek het heuvelachtige Bergherbos en verwonder je over de kleurrijke akkers vol graansoorten, korenbloemen en klaprozen. Deze korte route kun je met de hele familie lopen. Uitrusten en genieten kan op de vele bankjes langs de route en bij Uitspanning ’t Peeske onder het geno...

  • 1.3 km
 • Agenda

  Beklim de watertoren in Sint Jansklooster
  za 14 dec
  Cultureel

  Beklim de watertoren in Sint Jansklooster

  Beklim de watertoren, het baken in De Wieden, en geniet van het fantastische uitzicht over dit natuurgebied!

  Bezoek de hoogste windmolen van Limburg
  za 14 dec
  Op pad met kinderen

  Bezoek de hoogste windmolen van Limburg

  Het team vrijwillige molenaars van de Hompesche Molen bij Stevensweert ontvangt je graag tijdens de gratis toegankelijke open middag. Geniet van hun verhalen over de werking, de rijke historie, de werking en het renovatieproces van deze pas gerenoveerde graanmolen. Inclusief schitterend uitzicht!

  Vette vogelhapjes maken
  za 14 dec
  Op pad met kinderen

  OERRR Vette Vogel Dag Zwaakse Weel

  Hou jij van natuur en hou jij van knutselen. Geef je dan snel op en kom op naar de Vette Vogel Dag in de Zwaakse Weel van Natuurmonumenten. We gaan vette vogelhapjes maken voor de vogeltjes in je tuin en je leert over vogels van de boswachter. Kom jij ook?

  Ben jij al OERRR?

  OERRR maakt van iedereen een natuurbeschermer. Voor 1,25 euro per maand ontvang je een welkomstcadeau en sturen we elk seizoen kaarten met superleuke ideeën voor doe-dingen in de natuur. Je gaat buiten op avontuur en leert ondertussen hoe jij de natuur kunt helpen. Samen zorgen we voor de natuur in Nederland.

  Meld je aanLees meer
  logo