Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kinderen

Zomervakantie

Heerlijk, het is zomervakantie! Eindeloos lange dagen om lekker te spelen. Er zijn nog zoveel bomen om in te klimmen, gras om door te rollen en sloten om in te springen! Jouw avontuur in OERRR kan beginnen. Bekijk hier alle speelplekken, kinderactiviteiten en spannende speurtochten die jij kan doen deze zomer.

Kinderactiviteiten

Speur met de boswachter naar wilde dieren of ga mee op watersafari. Genoeg te beleven deze zomer!

Bekijk de agenda met kinderactiviteiten

Speelnatuur

Speelnatuur van OERRR is dé plek waar je avonturen beleeft. Kom klauteren, struinen, spelen en hutten bouwen!

Bekijk alle Speelnatuurplekken
filter plus

Spannende speurtochten

Van welk dier zijn deze sporen en hoe oud is deze boom? Kan jij de schat in het bos vinden? Leer alles van de natuur en beleef spannende avonturen. Zet je eigen speurtocht uit of ga op pad met een speurkaart of gps-route.

Bekijk alle speurtochten
filter plus

De leukste routes voor kinderen

In de zomer wil je op pad. Lekker struinen door de duinen of juist verkoeling zoeken in het bos. Vind je een tak? Neem hem lekker mee. Misschien komt hij nog van pas. En vergeet ook je rugzak niet. Om alle mooie stenen, schelpen en dennenappels in te doen.

Bekijk hier de leukste routes om met kinderen te lopen.

 • Wandelen

  Wandelroute landgoed Nijenburg, vlak bij Alkmaar en Heiloo

  Gezinsvriendelijke wandelroute over het oude landgoed van Nijenburg.

  • 4.11 km
 • Wandelen

  Route langs de hoogtepunten van buitenplaats Beeckestijn

  Een klassieke kruidentuin met slangenmuur, een bloemenwaaier en een barokke siertuin. Ontdek tijdens deze route de culturele hoogtepunten van buitenplaats Beeckestijn!

  • 1.6 km
 • Agenda

  OERRR dierenmanieren - Planken Wambuis
  ma 21 okt
  Op pad met kinderen

  OERRR dierenmanieren - Planken Wambuis

  Kruip in de huid van dieren en leer meer over ze in het parcours Dierenmanieren. In de opdrachten van OERRR ontdek je elke keer een ander dier.

  Braakballen pluizen
  di 22 okt
  Op pad met kinderen

  Braakballen pluizen bij Bezoekerscentrum Schiermonnikoog

  Wat eet een uil eigenlijk?! Als je dat wel eens wilt zien, kun je braakballen komen pluizen bij het bezoekerscentrum op Schiermonnikoog.

  ING Wilde Buitendagen
  di 22 okt
  Op pad met kinderen

  ING Wilde Buitendagen - De Wieden

  Klimmen, klauteren, tijgeren, vuur maken, spoorzoeken. Ben jij klaar om een boswachter van OERRR te worden?

  Ben jij al OERRR?

  OERRR maakt van iedereen een natuurbeschermer. Voor 1,25 euro per maand ontvang je een welkomstcadeau en sturen we elk seizoen kaarten met superleuke ideeën voor doe-dingen in de natuur. Je gaat buiten op avontuur en leert ondertussen hoe jij de natuur kunt helpen. Samen zorgen we voor de natuur in Nederland.

  Meld je aanLees meer
  logo