Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Landal de Bloemert aan Zuidlaardermeer

Plons vanuit je bungalow zo in het water. Landal De Bloemert ligt aan het Zuidlaardermeer en is omringd door bossen. Wandel in het Noordlaarderbos, verken de Drentse heidevelden, vaar op het meer of breng een bezoekje aan de stad Groningen. Dit vakantiepark is van alle markten thuis.

Landal De Bloemert

Veelzijdig vakantiepark aan het water

Landal De Bloemert heeft 72 bungalows direct aan het water en nog eens zestig in het bos. De vakantiehuisjes aan het water hebben hun eigen aanlegsteiger. Er zijn ook vakantiehuizen met een eigen zwembad. Op vakantiepark De Bloemert is zelfs een zeilschool aanwezig waar de kinderen kunnen leren surfen of zeilen. 

Wandeling in Noordlaarderbos

Zeilen, vissen, zwemmen, wandelen, fietsen: geniet op alle mogelijke manieren van de natuur. Vlak bij het vakantiepark ligt natuurgebied Noordlaarderbos. Hier is de geschiedenis nog te voelen. Er lopen karrensporen waar ooit een handelsroute tussen Groningen en Coevorden liep. Het spoor voert langs een galgenberg en grafheuvels. Wandel van het Noordlaarderbos ook naar natuurgebied De Vijftig Bunder, waar grote grazers de heide onderhouden. 

Fietstocht vanaf het vakantiepark

Vlak langs de Bloemert loopt een prachtige fietsroute. De fietstocht voert langs de Martinitoren in hartje Groningen, natuurgebied Kardinge en de uitkijktoren in natuurgebied De Onlanden. De tocht voert ook langs Landgoederen Paterswolde. Hier kun je verdwalen in het doolhofje, een kolonie blauwe reigers spotten en bomen van honderden jaren oud bewonderen. 

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid