Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kinderen

Lammetjes kijken

Lammetjes

Schaapskooien en kinderboerderijen

Bij de lente horen natuurlijk lammetjes! Het is zo leuk om ze te zien springen en spelen in de wei. Je kunt de lammetjes van dichtbij bekijken en zelfs aaien tijdens de Lammetjesdagen. Ben je benieuwd naar schaapskooien of kinderboerderijen bij jou in de buurt zijn? Kijk snel verder op deze pagina.

Schaapskooien

Drenthe

Gelderland

 • Rhedense Schaapskudde
  Doe mee met speurtocht Brammetje het lammetje en ontvang € 5,00 korting bij de adoptie van een lammetje van de Rhedense Schaapskudde.

Limburg

Zeeland

Agenda

Lammetjes bij Belevenisboerderij Schieveen Rotterdam
za 25 jan
Op pad met kinderen

Op pad met de stadsherder van Rotterdam tijdens lammetjestijd

Het is bijna weer lammertijd! Stadsherder Martin Oosthoek geeft daarom unieke rondleidingen vanaf Belevenisboerderij Schieveen naar de grote schapenstal waar ruim 1000 schapen hun lammetje krijgen.

lammetje schaapskooi Achter 't Zaand Lhee
zo 12 apr
Op pad met kinderen

Lammetjesdag Dwingelderveld

Kom lammetjes kijken en knuffelen in de knuffelarena bij schaapskooi Achter 't Zaand in Lhee

Lammetjes
ma 13 apr
Op pad met kinderen

Lammetjesfeest en Boerenmarkt op Erve de Pas

Het is lente en dat betekent...LAMMETJES! Kom op 2de Paasdag naar Erve De Pas en neem een kijkje bij onze lammetjes, duik in de strobak, knutsel er op los en speur rond in de speelnatuur van OERRR. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan onze boerenmarkt en kun je zien hoe de herder van Scheperij Salland de schapen bij elkaar drijft. Voor jong en oud is er op maandag 13 april genoeg te doen in Haarle.

Kinderboerderijen

Ben je op zoek naar een kinderboerderij bij jou in de buurt? Op de website www.kinderboerderijen.nl vind je een mooi overzicht van alle kinderboerderijen in Nederland.

Overzicht kinderboerderijen

Nieuws van de boswachter

 • 14 februari 2019 | Sanne Rameckers

  Lammetjes op Veluwezoom

  Het voorjaar is in aantocht! Op 2 februari zijn de eerste lammetjes geboren bij de Rhedense Schaapskudde.

 • 23 maart 2018 | Sanne Rameckers

  Lammetjesdag 2018

  Vier de start van het voorjaar zondag 25 maart 2018 tijdens de inmiddels traditionele Lammetjesdag bij de Rhedense Schaapskudde. Kom je ook?!

 • 22 januari 2015 | Natascha Hokke

  Kom naar de Lammetjesdag in Midden-Delfland!

  Op zaterdag 4 februari is er op de boerderij van Martin Oosthoek op het Rotterdams platteland genoeg te beleven. Je kunt er op die dag niet alleen lammetjes bekijken, aaien en knuffelen, maar ook wol spinnen, klimmen in een strokasteel of op een klimmuur en nog veel meer!

logo