Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Begraaf je onderbroek

Bloemen en planten groeien het beste op gezonde grond. Wil je weten hoe de grond in jullie tuin eraan toe is? Test het zelf! Dat kan met iets dat lang niet altijd naar bloemetjes ruikt. Namelijk: je onderbroek! Boswachter Floor deed dit ook en groef de onderbroek na 2 maanden weer op. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het filmpje hieronder!

Boswachter Floor begraaft een onderbroek

Hoe werkt dat?

Pak een onderbroek uit je kast en check of het 100% katoen is. Begraaf hem vervolgens ongeveer 20 cm onder de grond. Markeer de plek, bijvoorbeeld met een vlaggetje. Wacht 2 maanden en graaf de onderbroek weer op.

En dan?

Is je onderbroek nog heel? Dan kun je hem wassen en weer dragen. Maar dan is jullie grond ook duidelijk toe aan een opfrisbeurt. Is er alleen nog een rand van elastiek over? Dan hebben regenwormen en andere kriebelbeestjes je onderbroek opgegeten. Goed nieuws! Want hoe meer er leeft onder de grond, hoe meer er groeit boven de grond!

Heb jij dit al geprobeerd? Deel je foto met #OERRR

Boswachter Floor begroef ook een onderbroek. Zien hoe dit afliep? Bekijk het filmpje hieronder

logo