Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Buiten schilderen

Als het warm is kan er fijn met water gekliederd worden. Het kan geen kwaad nat te worden van enthousiasme. Geef je kind een groot penseel en een emmertje water en het schilderen van de tuin kan beginnen.

Buiten schilderen

Als het warm is kan er fijn met water gekliederd worden. Het kan geen kwaad nat te worden van enthousiasme. Geef je kind een groot penseel en een emmertje water en het schilderen van de tuin kan beginnen. Eerst misschien de stoeptegels met stippen of strepen versieren en dan kijken hoe de zon het weer opdroogt. Wat een verbazing kan dat opleveren als het water weer verdwijnt. Daarna kan het kind boomstammen beschilderen, die verschillende soorten schors misschien wel hebben en daardoor ook ander schilderplezier opleveren. Heel voorzichtig kunnen ook de planten met grote bladeren. Kijk samen eens waar het water heen rolt- grote druppels op de grond. Wat is dan nog leuker om alle tenen te beschilderen en te voelen hoe dat kriebelt.

logo