Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Heuveltje rollen - 0-3 jaar

Op een heuveltje klimmen is al heel wat voor jonge kinderen. Er op en er af rennen is volop plezier en kan eindeloos  door gaan wat hen betreft. Maar in de zomer kan je er ook vanaf rollen als je durft. Boven aan de heuvel gaan liggen en je dan laten gaan kan best spannend zijn.

Heuveltje rollen

Op een heuveltje klimmen is al heel wat voor jonge kinderen. Er op en er af rennen is volop plezier en kan eindeloos door gaan wat hen betreft. Maar in de zomer kan je er ook vanaf rollen als je durft. Boven aan de heuvel gaan liggen en je dan laten gaan kan best spannend zijn. Het is voor jonge kinderen dan ook even leren hoe dat gaat. Met wat hulp lukt het best om je om en om te laten rollen tot je weer beneden bent. Als ze eenmaal doorhebben hoe het werkt, zal elk heuveltje een uitdaging zijn om weer op te gaan en vanaf te rollen.

logo