Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Zachte vlokjes van wol

Schapen staan in de winter gewoon buiten. Met hun warme wollen jas aan hebben ze geen last van de kou. Heb jij wel eens wat plukjes wol gezien die zijn blijven hangen aan het prikkeldraad? Verzamel ze en neem ze mee naar huis.

Zachte vlokjes van wol

Schapen staan in de winter gewoon buiten. Met hun warme wollen jas aan hebben ze geen last van de kou. Heb jij wel eens wat plukjes wol gezien die zijn blijven hangen aan het prikkeldraad? Verzamel ze en neem ze mee naar huis. Je kunt er leuke sneeuwvlokjes van maken voor in de kerstboom!Maak de plukjes wol een beetje nat met wat lauw water en groene zeep. Wrijf de wol tussen je vingers tot je mooi klein balletje hebt. Voel maar hoe zacht!

logo