natuurgebied

Ackerdijkse Plassen

Vergaderen in de Ackerdijkse Plassen

De Ackerdijkse Plassen is een natuurparel tussen Rotterdam en Delft. Onderdeel van het natuurgebied is een prachtig gerenoveerde Zuid-Hollandse boerderij uit 1666. U kunt deze bijzondere locatie huren voor vergaderingen, workshops, borrels of lezingen. Overvliegende vogels en kikkergekwaak op de achtergrond maken het iets speciaals. 

This text about the meeting venue is also available in English >>

Fotograaf: Janko van BeekBron: NatuurmonumentenRust en ruimte vlak bij Rotterdam / The Hague Airport

Deze unieke, inspirerende en comfortabele locatie ligt verscholen tussen bomen, maar vind je op slechts 5 kilometer afstand vanaf Rotterdam / The Hague Airport. Hier heb jij hier alle rust en ruimte om te vergaderen, cursussen of lezingen te geven, workshops of trainingen te volgen of een feest of partij met een groen karakter te organiseren.

Vergaderen in de natuur

Voor (biologische) catering, lunches en diners wordt gezorgd. In overleg stelt u zelf uw dag samen. Bij mooi weer is er de gelegenheid om buiten van het terras gebruik te maken. Ook kunt u een frisse neus halen. Of middels een korte wandeling van 10 minuten om het erf of door zelf de handen uit de mouwen te steken. Dit laatste is ook ideaal voor een teambuilding.

Bekijk onderstaande video voor een impressie van de vergaderlocatie.

Verhuur van de vergaderzaal

Verhuur voor een dag of dagdeel. In de zaal is plaats voor 60 personen. Voor vergaderingen geeft de tafelschikking ruimte aan minder personen. Beamer, scherm, laptop, flip-over en toebehoren zijn aanwezig.

Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar.

Ruime oude stal

Knusse opkamer met prachtig uitzicht

Detail vogelkamer

Totaal vogelkamer

Lunch & diner

Fotograaf: Paul KampmanLunch: Met liefde en aandacht wordt in de keuken aan een gezonde lunch gewerkt.

Het boerenlunchbuffet bestaat uit:

  • huisgemaakt vegetarische soep
  • dikke en dunne zuurdesemboterhammen
  • diverse kazen en vleeswaren
  • dips en smeersels

Alle lunches worden geserveerd met koffie, thee, groenten- en vruchtensappen en mineraalwater. Wij houden rekening met speciale wensen.

Fotograaf: Paul KampmanDiner: U kunt uw wensen aangeven. Wij werken met verschillende cateraars dus alles is mogelijk; tapas, barbecue, Aziatisch of biologische catering. De catering wordt voor u geregeld.

Frisse neus halen

Speciaal voor groepen is er een korte wandeling van 10 minuten rondom het erf. Laarzen zijn aanwezig.

Ook is het mogelijk om buiten het broedseizoen (15 maart t/m 15 juli) te wandelen met een gids. Neem contact op voor meer informatie.

CONTACT & Reserveren

Voor boekingen en informatie kunt u terecht bij Ine van Druten (locatiemanager/gastvrouw).

  • Telefonisch (tijdens kantooruren): (06) 10 31 75 96
  • E-mail: i [dot] druten [at] natuurmonumenten [dot] nl

U krijgt van ons een routebeschrijving toegestuurd. 

Handen uit de mouwen

Ook kunt u ons helpen met het beheer van het vogelreservaat of in de boomgaard bij de boerderij. Een bijzondere manier van teambuilding! Gereedschap en begeleiding worden door ons verzorgd. 

Bedrijfsuitje

Wilt u met uw bedrijf een dagje weg? Ga met uw collega’s de natuur in en steek de handen uit de mouwen. Lees meer over onze bedrijfsuitjes.

word nu lid