natuurgebied

Egheria

Erve Middelkamp

Vergaderen in de natuur

Inspiratie opdoen op een monumentale locatie midden in de prachtige natuur van Twente. Dat is vergaderen in De Hooischuur op Erve Middelkamp, vlakbij Oldenzaal. Je vergadert in een glazen ruimte die onder de nok van het dak zweeft, een belevenis op zich!

Faciliteiten

De vergaderruimte in De Hooischuur biedt plaats aan 14 personen. Een presentatiescherm, flip-over en Wi-Fi staan standaard tot uw beschikking. Thee en koffie zijn inclusief (op basis van zelfverzorging). Uw lunch en/of diner kunnen wij op maat laten leveren door horecabedrijven uit de omgeving. De vergaderruimte is via een trap bereikbaar.

DE LUTTE - Hooischuur Erve Middelkamp, thans in bezit van Natuurmonumenten en van binnen op een hele moderne manier verbouwd. FOTO: Lars Smook LS20130902 - De Twentsche Courant Tubantia > rechten afgekocht (Marion Kosterink)

Ontdek landgoed Egheria

Combineer het vergaderen met een mooie wandeling over landgoed Egheria. Dit heuvelachtige landschap ligt rondom de Tankenberg, het hoogste punt van Overijssel. Egheria is een gebied van sagen en legenden met weilanden, bosjes, houtwallen en oude boerderijen. De boswachter neemt u graag mee in dit prachtige natuurgebied!

Tarieven

  • dagdeel € 175,00
  • gehele dag € 300,00
  • lunch vanaf € 12,50 p.p.

Adres

De Hooischuur Erve Middelkamp
Bentheimerstraat 15a
7587 ND De Lutte
T (0541) 55 46 70

Voor meer informatie of reserveren: twente [at] natuurmonumenten [dot] nl

Vergaderen in Twente

Natuurmonumenten heeft twee unieke vergaderlocaties in Twente. In De Wakel bij Haaksbergen kunt u vergaderen met uitzicht over het prachtige Buurserzand.

Lees meer over De Wakel

 

word nu lid