natuurgebied

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Vergaderen in de natuur

Vergaderen op een inspirerende en goed bereikbare plek in de natuur? Kom dan naar de prachtige vergader- en trainingslocatie ‘de Bosuil’ in Duin en Kruidberg, in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

DE BOSUIL

Unieke plek

U vergadert tussen de nachtegalen en Schotse hooglanders, met vanaf elke duintop een ander uitzicht: een unieke plek! Wij verhuren deze locatie dan ook alleen aan bedrijven die de natuur een warm hart toedragen.

Faciliteiten

De ruimte is geschikt voor maximaal 30 personen. De tafels en bankjes kunnen naar eigen inzicht worden ingedeeld. Flipover, beamer met projectiescherm en wifi zijn aanwezig (wifi nog in aanleg). Koffie en thee (zelfbediening) zijn bij de prijs inbegrepen. Via catering kan voor een lunch in natuurlijke sfeer worden gezorgd. Bij mooi weer kan buiten gegeten worden. In het natuurgebied worden ook teamtrainingen verzorgd. 

Teamtraining in de natuur

U kunt de bijeenkomst aanvullen met een teamtraining:
• Teamactiviteiten in de natuur
• Werken in de natuur
• Excursie met de boswachter

Kosten

Kosten en referenties op aanvraag.

Reserveren

Om de ruimte te reserveren en meer informatie over alle mogelijkheden kunt u bellen met Gerard Ridderhof van Goesting bv T (0251) 200038 of e-mailen naar gerard [at] goesting [dot] nl

Adres

Vergaderlocatie ‘De Bosuil’
Duin en Kruidbergerweg ter hoogte van nr 74 
2071 LE Santpoort-Noord

Let op: de vergaderlocatie ligt op 10 minuten lopen van parkeerplaats Duin en Kruidberg.

 

BEZOEKERSCENTRUM DE KENNEMERDUINEN

Het bezoekerscentrum van Nationaal Park Zuid-Kennemerland in Overveen heeft twee vergaderzalen te huur. Kijk hier voor meer informatie en reserveren. 

word nu lid