Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Groepsuitje of familiedag in Zuid-Limburg

Wil je met vrienden of familie een unieke wandeling organiseren? Ga samen met een ervaren gids op pad en laat je verrassen door de prachtige natuur op de Brunssummerheide.

Groepsuitje of familiedag in Zuid-Limburg

De vrijwillige boswachter kent de Brunssummerheide op zijn duimpje en hij of zij vertelt je van alles over de natuur en de omgeving waar je doorheen loopt. Samen met onze collega's van Bezoekerscentrum Brunssummerheide kun je de excursie op maat samenstellen.

Neem voor alle mogelijkheden contact op met het bezoekerscentrum: (045) 563 03 55 of [email protected].

Omdat we de excursie op maat nog voor je moeten gaan samenstellen, ontvangen we je verzoek graag zo vroegtijdig mogelijk.

Kosten voor het uitje

We kunnen de wandeling aanpassen aan je wensen. Meestal duurt een tocht ongeveer 2 uur.

De kosten voor een groepsexcursie zijn:

  • € 80,00 per groep van maximaal 25 personen voor leden van Natuurmonumenten
  • € 107,50 per groep van maximaal 25 personen voor niet-leden*

*Profiteer direct van korting! Word op de dag van de excursie lid aan de balie van Natuurmonumenten. Je betaalt dan de ledenprijs voor jullie wandeling, je ontvangt een mooi routeboek als welkomstgeschenk én een waardebon t.w.v. € 10,- die je kunt besteden in restaurant Schrieversheide, of een gratis Dopperfles.

logo