Ga direct naar inhoud

Bezoek het mobiele infopunt en de foodtruck in de boomgaard op De Tempel

Op de zondagmiddagen vind je hier een enthousiast team vrijwillige boswachters die je welkom heten bij het mobiele informatiepunt op Buitenplaats De Tempel. Voor een hapje en drankje strijk je neer bij de foodtruck in de boomgaard. Perfect te combineren met een wandeling op de historische buitenplaats aan de rand van Rotterdam.

geuldal boomgaarden

Beleef de historische Buitenplaats De Tempel in Rotterdam Overschie. De sprookjesachtige buitenplaats met sierlijke bruggetjes en de eeuwenoude lanen is een onontdekte groene oase aan de Schie en gemakkelijk te bereiken vanuit Rotterdam. Alle reden voor een heerlijke wandeling op Buitenplaats De Tempel.

Op de zondagen (van 12.00 - 16.30 uur) staat hier een enthousiast team vrijwillige boswachters bij een mobiel informatiepunt. Zij vertellen je graag meer over deze bijzondere historische plek en het omliggende Rotterdams platteland.

Je hoeft je niet aan te melden voor deze activiteit, kom gezellig langs.

Foodtruck in de boomgaard

Wil je even relaxen na je wandeling of gewoon gezellig bijkletsen met vrienden of familie? Voor een hapje en drankje strijk je neer bij de foodtruck in de boomgaard.

  • Van half april tot oktober: elke zondag geopend tussen 12.00 – 16.00 uur.

Volg de boswachters

Volg ons voor actualiteiten of achtergrondinformatie op:

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid