Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Kom naar de levende kerststal op De Onlanderij Eelderwolde

13 december 2017 | Renée Nitters

Dit jaar organiseert Natuurmonumenten voor het tweede jaar op rij de levende kerststal op De Onlanderij in Eelderwolde. Vanaf vrijdag 15 december tot en met Tweede Kerstdag ben je van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom! Beide kerstdagen geopend!

Kom naar de levende kerststal op De Onlanderij Eelderwolde

Levende kerststal

De kerststal zelf is net als vorig jaar ook weer te vinden in de grote stal op De Onlanderij. Ezels, schapen en koeien verwelkomen je met hun eigen geluid. Je voelt je meteen thuis aan de picknickbanken waar je warme chocolademelk met slagroom kunt drinken. Boswachter Bart Zwiers: 'samen met de vrijwilligers hebben we ontzettend hard gewerkt om alles weer op tijd voor elkaar te krijgen. Voordat je dit hebt staan, ben je met elkaar wel enkele weken bezig. Zonder onze vrijwilligers kunnen we dit ook niet zo neerzetten'.

Video of Natuurmonumenten tovert De Onlanderij om tot levende kerststal

Speurtocht

En zo vervolgt Zwiers, we hebben natuurlijk ook dit jaar een speurtocht voor kinderen uitgezet. Deze keer ga je buiten op zoek naar alle dieren, speelplekken en hoogzit. Hoe en wat? Kom maar snel naar De Onlanderij in de kerstvakantie. We zijn van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Ook beide kerstdagen ben je welkom!

Aanrijroute en parkeren

Kom je per auto? Voer dan Borchsingel Eelderwolde in je tom-tom in. Vanaf de Borchsingel wijzen borden je de weg naar De Onlanderij aan de Madijk. Parkeren kan bij het Borchkwartier. Als deze parkeerplaats vol is dan kun je parkeren bij de Hoornse Plas. De parkeerplaats bij De Onlanderij is alleen toegankelijk voor mindervaliden.

placeholder

Ezels in levende kerststal met voederbakFotograaf: GrekenrooiBron: Nationale Beeldbank

Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo