Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Ga mee op visexcursie

24 juli 2018 | Chantal van Burg

Op 5 september is het zover: de Haringvlietsluizen gaan op een kier. Wil je weten voor welke vissen dit vooral van belang is? Ga dan mee met een van de visexcursies van RAVON. Ga dan mee met een visexcursie van RAVON.

visexcursie RAVON

RAVON is een kennisorganisatie die zich richt op de studie en bescherming van in Nederland voorkomende amfibieën, reptielen en vissen. RAVON organiseert in gebieden rondom het Haringvliet de komende tijd diverse vismonitoringsexcursies in het kader van het Kierbesluit in aanvulling op de vismonitoring van Rijkswaterstaat.

Lijkt het je leuk om eens wat meer te zien van de onderwaternatuur in het Haringvliet en vissen waar het met het Kierbesluit vooral om te doen is? Geef je dan op voor een van de excursies. Zo vinden er onder andere excursies plaats op Tiengemeten, Scheelhoek en Kwade Hoek. Dit kun je doen via de site van Ravon: www.ravon.nl/agenda

Wees er wel snel bij want er kan maar een beperkt aantal deelnemers mee.

Chantal van Burg
Chantal van Burg

Boswachter Communicatie en beleven

logo