Ga direct naar inhoud
Nieuws

4 september: Informatie-avond vrijwilligerswerk Hompesche Molen

26 augustus 2019 | Paul Wijenberg

Er komen steeds meer bezoekers naar de Hompesche Molen bij Stevensweert en naar de omliggende natuurgebieden. Zij genieten hier van de prachtige omgeving, de bijzondere natuur en het indrukwekkende molengebouw. Om de bezoekers gastvrij te ontvangen, goed te informeren en om mee te helpen in het onderhoud van de omgeving zoekt Natuurmonumenten vrijwilligershulp.

Wordt Hompesche vrijwilliger!

Onmisbare hulp

Vind jij het leuk om ook “Hompesche vrijwilliger” te worden? Jouw hulp is erg welkom! Denk aan functies als vrijwillige boswachter, klusjesman, gastheer/gastvrouw, tuinvrijwilliger of activiteitenbegeleider. Er zijn dus meerdere mogelijkheden om te helpen en dat maken we je graag vrijblijvend verder duidelijk tijdens speciale informatieavond op woensdag 5 juni in de Hompesche Molen bij Stevensweert.

Welkom!

Neem alvast HIER een kijkje naar de volledige beschrijvingen van het vrijwilligerswerk.  Je bent bij deze van harte uitgenodigd! Meld je nu svp vooraf aan  via deze weblink Na ontvangst van je aanmelding ontvang je een bevestiging en verdere details van de informatiebijeenkomst.

Paul Wijenberg
Paul Wijenberg